Matematik temeli nasıl atılır?

snowman0

Hectopat
Merhaba 11 sınıfa geçtim sayısal alan seçtim. Matematiğim kötü ama bunu iyileştireceğim sizce nasıl temel atmalıyım? 4 işlem bilgim var. Elimde Antrenmanlarla Matematik kitabı var. Onunla mı devam etmeliyim? Önereceğiniz temel atma kampları ya da kitapları var mı?

My matematik iyi bir kitap bakmanı öneririm ama lise sona kadar tüm serisini bitirmen lazım çok zorlar gibi geliyor.

Antrenmanlarla mat babadır. En temelden alıp öğretiyor konu anlatımı, soru çözümü de iyi. Rehber matematiğe de bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu playliste bir bakın derim hocam. Hoşunuza giderse devam edersiniz.

O kitapla devam edebilirsin ama 3-4-5 yayınlarına bakabilirsin.

My matematik iyi bir kitap bakmanı öneririm ama lise sona kadar tüm serisini bitirmen lazım çok zorlar gibi geliyor.

Hocam matematik temeli olmayan birisi my matematikten hiçbir şey anlamaz çok ağır kitaplar.

Hocam sml matematiğin zemin hazırlama kampına, bıyıklı matematiğin temel atma kampına veya da rehber matematiğin 0'dan matematik kitabına bakabilrsiniz.

Doğru diyorsunuz mesela arkadaş 9 da my matematik 1'e başlasa ve böyle devamını getirse çok sağlam temeli olurdu diye düşünüyorum.

Doğru diyorsunuz mesela arkadaş 9 da my matematik 1'e başlasa ve böyle devamını getirse çok sağlam temeli olurdu diye düşünüyorum.

Kesinlikle hocam örneğin benim temelim olmamasına rağmen geçen sene matematik hocam my matematik 1 ve 2'yi aldırıp çözdürmeye çalışmıştı ama benim temelim olmadığı için hiç ilerleyemedim daha normal soruları bile yapamayıp temeli olmayan bir öğrenci o kitaptaki sorulardan hiçbir şey anlamaz.

Ama 9'dan başlayıp düzenli bir şekilde çözülürse çok büyük katkısı okur gerçekten.

Hocam videolu olması sizce zorunlu mu antrenmanlarla matematik var elimde onun videosu yok okuyunca daha iyi anlıyorum gibi bıyıklı matematiğin sıfırdan kampının kitabı da var sizce hangisi aralarındaki şeyi zaman bıyıklı matematiğin kampı 10 gün antrenmanlarla matematik 30 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…