G ghostly1929 Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 37 28 Ağustos 2024 #11 Tuğra Akın dedi: Ortaokulda matematikden kalıyordum. Lisede 9 ve 10.sınıfta çok kötü değildim fakat meslek lisesi olduğu için zaten sınavlar kolaydı ve hocalar zaten doğru düzgün ders anlatmıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman, bıyıklı matematiğin temel kampından başlamanızı öneririm.
Tuğra Akın dedi: Ortaokulda matematikden kalıyordum. Lisede 9 ve 10.sınıfta çok kötü değildim fakat meslek lisesi olduğu için zaten sınavlar kolaydı ve hocalar zaten doğru düzgün ders anlatmıyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman, bıyıklı matematiğin temel kampından başlamanızı öneririm.
Strox583 Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #12 ghostly1929 dedi: O zaman, bıyıklı matematiğin temel kampından başlamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam ebob ekok gıbı konular eksik
ghostly1929 dedi: O zaman, bıyıklı matematiğin temel kampından başlamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... hocam ebob ekok gıbı konular eksik