Merhabalar, başlıkta da yazdığım gibi matematik temelim neredeyse hiç yok. Hem internetten hem de konu anlatımlı kitapları kullanarak matematiğimi geliştirmeye çalışacağım. Hangi kitapları önerirsiniz? 10. sınıfım.
Antrenmanlarla matematik de kullandım zamanında ama hiç o işlere girme zaman kaybı. Birey yayınlarının A B C serileri oluyor. Senin yapman gereken Youtube ''Benim Hocam'' kanalından matematik konularını dinlemen veya herhangi bir Youtube matematik kanalı ben öneride bulundum. Örneğin II. dereceden denklem konusu dinledin Birey A serisi en kolay ve baya basit kitap olayı kavraman için gayet iyi bir kitap. A serisinden de sorunu çözüp B serisine geçme B serisi biraz ortanın üstü segment. Diğer kolay kaynak önerisi sorarak oradan 2.kitabından da halledersin. Antremanlarla matematik tamamen kitap anlamadığın yerde anlatacak bir kişi yok cümleyi anlamadığın zaman bir sonraki kısma geçmek olmaz yapamazsın çünkü. O tip konu anlatımlı kitaplardan ziyade Video>Kolay test adımı senin için daha yararlı olur.
Bu arada çoğu insan Antremanlarla Matematik serisine zaman kaybı diyor ancak bu göreceli bir kavram genelde seviyesi bir tık yukarıda olan ve temele sahip insanlar çözdüğünde böyle söylüyorlar ki zaten temeli iyi veya orta düzey olan bir insan için gerçekten zaman kaybı.
Merhabalar, başlıkta da yazdığım gibi matematik temelim neredeyse hiç yok. Hem internetten hem de konu anlatımlı kitapları kullanarak matematiğimi geliştirmeye çalışacağım. Hangi kitapları önerirsiniz? 10. sınıfım.
Rm (rehber matematik) tayfası olarak Mehmet hocayı seviyoruz adam 0'dan temeli olmıyanlar için bir seri yapmıştı izleyin derim onun dışında işlemler size sadece soruyu çözerken yardımcı olacak. Ek olarak ise soru başına verilen süre işlemlerde azalma görülür.