Merhaba, daha öncesinde hiç ders çalışmamış birisi olarak bu sene hayatımı sınava verip çalışma kararı aldım. Sayısaldan girmek istiyorum. Temelim olmadığı için bıyıklı matematiğin "10 günde temel atma garanti" kitabını aldım. Kitaptaki konular;
Tam sayılarla işlemler.
Rasyonel sayılar.
Ondalık sayılar.
Harfli ifadeler ve 1. dereceden 1 bilinmeyenli denklemler.
Rasyonel denklemler ve iki bilinmeyenli denklem çözme.
Basit eşitsizlikler.
Mutlak değer.
Üslü sayılar.
Köklü sayılar.
Çarpanlara ayırma.
Konular sırasıyla böyle. Bu kitap bittiği zaman Eyüp b. TYT 3D vdd kitabına başlayacak temelim olur mu sizce? Eyüp b.'nin kitabının ağır gelmesini ve matematikten soğutmasını istemiyorum. Ekstra olarak aktif matematik kitabını sipariş ettim ve 10 günde temel atma kitabı biter bitmez 1 hafta içinde aktif matematik kitabını da bitirmeyi düşünüyorum. Sizce bu 2 kitaptan sonra Eyüp b. TYT 3D vdd kitabına başlanır mı?
Tam sayılarla işlemler.
Rasyonel sayılar.
Ondalık sayılar.
Harfli ifadeler ve 1. dereceden 1 bilinmeyenli denklemler.
Rasyonel denklemler ve iki bilinmeyenli denklem çözme.
Basit eşitsizlikler.
Mutlak değer.
Üslü sayılar.
Köklü sayılar.
Çarpanlara ayırma.
Konular sırasıyla böyle. Bu kitap bittiği zaman Eyüp b. TYT 3D vdd kitabına başlayacak temelim olur mu sizce? Eyüp b.'nin kitabının ağır gelmesini ve matematikten soğutmasını istemiyorum. Ekstra olarak aktif matematik kitabını sipariş ettim ve 10 günde temel atma kitabı biter bitmez 1 hafta içinde aktif matematik kitabını da bitirmeyi düşünüyorum. Sizce bu 2 kitaptan sonra Eyüp b. TYT 3D vdd kitabına başlanır mı?
Son düzenleyen: Moderatör: