Matematik TYT ve AYT 30+ net için nasıl çalışmak gerekiyor?

Bu sene sınava girecekseniz 30+ imkansız ama seneye ise şimdiden başlayıp kolaydan zora doğru soru bankası eritirseniz yapılabilir.

Hocam neden imkansız? Sadece matematiğe basacağım. Diğer dersleri sallayıp. Son ay edebiyat bakacağım ve az tarih. Eşit ağırlık derece istiyorum. OBP 90.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden imkansız? Sadece matematiğe basacağım. Diğer dersleri sallayıp. Son ay edebiyat bakacağım ve az tarih. Eşit ağırlık derece istiyorum. OBP 90.
AYT mat kaç net o önemli. İmkansız değil kaliteli denemelerle yükseltirsin TYT'yi bende bu sene hazırlanıyorum. Diğer dersleri netlerin yüksek mi ki sallıyorsun bu arada?

Hocam TYT'de 15 net yapıyorum diyorsunuz sınava 4 ay kalmış ki 15 yapıyor olmanız temelinizin sağlam olmadığı anlamına geliyor ha ben bunu sizin hevesinizi kırmak veya küçümsemek için söylemiyorum sadece ümit aşılayıp sınavdan sonra hüsran yaşamayın diye söylüyorum son olarak ben sınav senemde (12. sınıf) şubat ayında 25 30 arası TYT mat 20 25 arası AYT mat yaparken sınavda 32 TYT mat 31 AYT mat yapmıştım yani sınava kadar çok şey değişir ama 4 ayda 15 netten de 30 nete çıkılmaz saygılar.

Ben sayısalcıydım. Ama sonra gerçekten ne istediğimi yeni fark ettim. Gsü iktisat. Bu yüzden EA'dan hazırlanacağım. Matematik ve geometri hallolursa edebiyatı ve tarihle coğrafyayı hemen son ay ezberle sınava girer Allah da kısmet ederse girerim diye umuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

TYT matematik 30+ yapılabilir belki bir şekilde elbet ama AYT için çok geç maalesef konular isterseniz sabah akşam AYT çalışın bitmesi imkansıza yakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı