biristatistikçi
Picopat
Bir 10-15 TYT var matematikte.
Bir 10-15 TYT var matematikte.
Bu sene sınava girecekseniz 30+ imkansız ama seneye ise şimdiden başlayıp kolaydan zora doğru soru bankası eritirseniz yapılabilir.
AYT mat kaç net o önemli. İmkansız değil kaliteli denemelerle yükseltirsin TYT'yi bende bu sene hazırlanıyorum. Diğer dersleri netlerin yüksek mi ki sallıyorsun bu arada?Hocam neden imkansız? Sadece matematiğe basacağım. Diğer dersleri sallayıp. Son ay edebiyat bakacağım ve az tarih. Eşit ağırlık derece istiyorum. OBP 90.
Hocam neden imkansız? Sadece matematiğe basacağım. Diğer dersleri sallayıp. Son ay edebiyat bakacağım ve az tarih. Eşit ağırlık derece istiyorum. OBP 90.
Hocam neden imkansız? Sadece matematiğe basacağım. Diğer dersleri sallayıp. Son ay edebiyat bakacağım ve az tarih. Eşit ağırlık derece istiyorum. OBP 90.
AYT mat kaç net o önemli. İmkansız değil kaliteli denemelerle yükseltirsin TYT'yi bende bu sene hazırlanıyorum. Diğer dersleri netlerin yüksek mi ki sallıyorsun bu arada?
TYT matematik 30+ yapılabilir belki bir şekilde elbet ama AYT için çok geç maalesef konular isterseniz sabah akşam AYT çalışın bitmesi imkansıza yakın.
Yok mesaj gelmemiş.Hocam size cevap attım ama gelmedi sanırım bakıp bildirir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.