Matematik TYT ve AYT 30+ net için nasıl çalışmak gerekiyor?

TYT matematik 30+ yapılabilir belki bir şekilde elbet ama AYT için çok geç maalesef konular isterseniz sabah akşam AYT çalışın bitmesi imkansıza yakın.

Hocam ben yapabileceğimi düşünüyorum. FKB bırakıp EA girmeye karar verdim. Günlük okul hariç 8-9 saat basıyorum. Hepsine matematik atarsam son ay da ETC kasarsam derece yapabilirim gibi geliyor.

AYT mat kaç net o önemli. İmkansız değil kaliteli denemelerle yükseltirsin TYT'yi bende bu sene hazırlanıyorum. Diğer dersleri netlerin yüksek mi ki sallıyorsun bu arada?

Ben sayısalcıydım. Ama sonra gerçekten ne istediğimi yeni fark ettim. Gsü iktisat. Bu yüzden EA'dan hazırlanacağım. Matematik ve geometri hallolursa edebiyatı ve tarihle coğrafyayı hemen son ay ezberle sınava girer Allah da kısmet ederse girerim diye umuyorum. Kopyalayıp tekrar attım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben yapabileceğimi düşünüyorum. FKB bırakıp EA girmeye karar verdim. Günlük okul hariç 8-9 saat basıyorum. Hepsine matematik atarsam son ay da ETC kasarsam derece yapabilirim gibi geliyor.

Ben sayısalcıydım. Ama sonra gerçekten ne istediğimi yeni fark ettim. Gsü iktisat. Bu yüzden EA'dan hazırlanacağım. Matematik ve geometri hallolursa edebiyatı ve tarihle coğrafyayı hemen son ay ezberle sınava girer Allah da kısmet ederse girerim diye umuyorum. Kopyalayıp tekrar attım hocam.

Galatasaray üniversitesine baktığımızda sanırım ilk 2000 le falan alıyordu bu sene dediğiniz gibi çalışırsanız olmasa da üzülmeden üstüne biraz daha koyarsınız istediğiniz üniversiteye gidersiniz inşallah ama hocam size bir nasihatim olsun umarım sayısalı zor bulduğunuzdan değil gerçekten iktisat istediğiniz için EA geçmişsinizdir. Sınavda başarılar...

EA'da derece yapmak o kadar zor değil ama TYT'nin 70'i AYT'ninde 50'yi geçmesi lazım ve eğer temelin yoksa şu andan itibaren zor olur. Ha varsa artık tyt'yi denemelerle yükseltmeye çalışıp AYT basman gerek edebiyat ve matematiği beraber götürebilirsin. Sınava 1.5 ay kala falan da tarih coğrafya başlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı