O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.207 Çözümler 1 3 Aralık 2022 #11 Matigre dedi: Şu ana kadar hep sınıf birincisiydim ama bu sene sınıf sonuncusuyum. 8.sınıftayım ve konu fark etmeksizin anlamıyorum. Herkese yapamıyorum demekten dilimde tüy bitti. Çıldırmak üzereyim. Sizce ne yapmalıyım? Rica ediyorum dalga geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Matigre dedi: Şu ana kadar hep sınıf birincisiydim ama bu sene sınıf sonuncusuyum. 8.sınıftayım ve konu fark etmeksizin anlamıyorum. Herkese yapamıyorum demekten dilimde tüy bitti. Çıldırmak üzereyim. Sizce ne yapmalıyım? Rica ediyorum dalga geçmeyin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et