Merhaba öncelikle. LGS'ye 3 ay kaldı ve ben hâlâ matematik yeni nesil soruları çözemiyorum. 13 soruluk bir teste 3-4 doğrum çıkıyor. Ne yapmalıyım? Konu eksiğim de yok.
Merhaba öncelikle. LGS'ye 3 ay kaldı ve ben hâlâ matematik yeni nesil soruları çözemiyorum. 13 soruluk bir teste 3-4 doğrum çıkıyor. Ne yapmalıyım? Konu eksiğim de yok.
Cozemedigin her bir soruyu hocanla birlikte coz ve cozdukten sonra o sorulari kenara ayir. Kes, bir sey yap ama kenarda dursun. 1-2 hafta icerisinde o sorulari tekrardan kendin cozmeye calis. Cozemezsen yine hocana sor.
"Konuyu öğrendiğiniz zaman yeni nesil soru çözemezsiniz bunun yerine kısa kısa sorular çözün sonradan yeni nesile geçin." ama bana bir faydası olmadı çünkü küçük küçük soru devri bitti bulamıyorum öyle sorular.
Üniversite sınavında problemlerle ilgili başlangıç kitapları çözmüştüm. Onu bitirdikten sonra da diğer sorularının aynısı olduğunu fark ettim. Tavsiyem böyle bir kitap al ve soruları tablo çizerek çözmeye çalış
Üniversite sınavında problemlerle ilgili başlangıç kitapları çözmüştüm. Onu bitirdikten sonra da diğer sorularının aynısı olduğunu fark ettim. Tavsiyem böyle bir kitap al ve soruları tablo çizerek çözmeye çalış