Matematikte hangi hocayla ilerlemeli?

AlreadyBroken494

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 RX 6650 XT 8GB Ram
Arkadaşlar selamlar önümüzde ki hafta bıyıklı matematiğin kampından fonksiyonlara gelmiş olacağım ve ardından AYT matematik kampına başlıyıcam. Ya Eyüp b ya da bıyıklı matematik ile ilerliyicem. Sorum şu hangi hocayla ilerlediğimizin bir önemi var mı? Bu soruyu sorma sebebim Eyüp b ile ilerleyen öğrencilerin hepsi diğer hocaları küçümsüyor ya da "diğer hocalar matematiği, Eyüp hoca matematikçe konuşmayı öğretir" gibi ifadelerde bulunuyorlar. Gerçektende Eyüp b yerine bıyıklı matematikle ilerlemem çok bir şeyi değiştirir mi?

Herkesin anladığı dil farklı hocam yorumları takmayın açın bir iki videosunu izleyin hangisinden daha iyi anlıyorsanız, hangisi daha size hitap ediyorsa onla ilerleyin. Bana göre a hocası iyidir başkasına göre b hocası iyidir size göre c hocası iyidir . Çok saçma olur şu hocadan izleyin demek

Hangisini kendinize daha yakın buluyorsanız onunla gitmeniz ve içinize hangisi siniyorsa o daha iyi hissettirdiğinden daha iyidir. Ben olsam Eyüp B derdim. Ve o yukarıda bahsettiğiniz yorumlar abartılı ama doğruluk payı da var bence.

Eyüp B. diğerlerine göre daha ileri seviye. Bıyıklı Matematik temel düzeyde güzel. Ama hangi hocayla gidildiğinin önemi yok. Konuyu nasıl öğrendiğin önemli. Konuyu güzel öğrendikten sonra pratiğe dökmek sana kalmış.

Açıkçası selim hocaya alıştım gerek konu anlatımları gerek pazar sohbetleri hoşuma gidiyor ve bana daha çok hitap ettiğini de düşünüyorum. Fakat Eyüp hocanın daha fazla zorladığını bildiğimden gereksiz ikileme girdim. Herhalde selim hocayla ilerliyicem.

Eyüp B.'nin konu anlatımları benim hoşuma gitmiyor mesela. Gereksiz detaylandırıyor ve kafa karıştırıyor. Selim hoca o konuda daha iyi bence. Ama zaten konuyu 2 saatte izleyip öğrenip direkt soru bankasına gömüldüğüm için çok da farketmiyor.

Yanıtlarınız için teşekkürler kararımı verdim Selim hocayla devam edeceğim. Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…