Matematikte her soru için not almak iyi olur mu?

Daha fazla  
Şu şekilde not alıyorum: Temel matematik çalışıyorum, 3 haftadır. 0'dan başladım, konu anlatımlı testleri yaptıktan sonra normal testlerini çözüyorum. Bayağı uğraşıyorum. Hiç yapamayacağım soruları vb. yapmaya başladım ama bilemediğim bir yer olunca biraz karıştırıyorum. Karışık gelebiliyor.

Önemli bulduğun yerleri not al. Düzenli ve güzel bir biçimde...

Kardeş bu nasıl not alma şeklidir. Her soruyu diğer sorudan ayıracak şekilde çizgiler çek ve hangi çözüm hangi soruya ait olduğu belli olsun. Vallahi o kadar düzenli not tutan bir insan olarak bu görseli görünce başım ağrıdı

Her soruyu not almak vakit çok fazla vakit kaybettirir. Bir de zaten sorulari not alman ve onlara geri dönüş yapman ezbere dayalı bir sistem oluyor, bunun da pek de bir önemi yok. Not almaya harcayacağın vakti sorular üzerinde biraz daha fazla vakit harcayıp kendi çözüm yöntemini oluşturmaya harca. Zaten konuyu yeterince iyi anlamışsan 10 sorudan 9'unu çözersin.

Kitap sanırım Mert Hoca Zero Matematik. Yazın fazla büyük. Biraz küçültürsen sorun olmaz.

Belli basli yerleri not aliyorum sikinti olmuyor coze coze alisiyorum evet dediginiz dah dogru

Kitap sanırım Mert Hoca Zero Matematik. Yazın fazla büyük. Biraz küçültürsen sorun olmaz.
Evet adam cok iyi 4 basamakli bolme islemini bilmiyordum 3 hafta once. Simdi grafikli denklem sorularibi cozebiliyorum. Tabi tyt icin olanlari

Eywallah ilkokuldan beri boyle yapiyorum yaziyi kucuk yazamiyorum malesef elim boyle yaziyor keske yazim iyi olsa ama degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…