Arkadaşlar 11.sınıfım üniversite sınavı yaklaşıyor ve benim de temelin yok. Bunun için antrenmanlarla matematik kitabını aldım 27.gündeyim ve 3 günüm kaldı, hala çözemediğim sorular var. Kitap bittikten sonra karekök sıfır matematik kitabına geçeceğim. Ne yapmalıyım, kitabı tekrar mı çözeyim?
Arkadaşlar 11.sınıfım üniversite sınavı yaklaşıyor ve benim de temelin yok. Bunun için antrenmanlarla matematik kitabını aldım 27.gündeyim ve 3 günüm kaldı, hala çözemediğim sorular var. Kitap bittikten sonra karekök sıfır matematik kitabına geçeceğim. Ne yapmalıyım, kitabı tekrar mı çözeyim?
O açıdan değil, Antrenmanlarla Matematik kitabı benim gözümde işe yaramaz öylesine kendini yapabiliyormuş gibi kandırmana yarayan bir kitap. Eğer matematik ciddi çalışacak ise Çap, Endemik, ÜçDörtBeş, Acil gibi kaynaklardan çalışması gerekli.
O açıdan değil, antrenmanlarla matematik kitabı benim gözümde işe yaramaz öylesine kendini yapabiliyormuş gibi kandırmana yarayan bir kitap. Eğer matematik ciddi çalışacak ise çap, endemik, ÜçDörtBeş, acil gibi kaynaklardan çalışması gerekli.