C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 405 Çözümler 1 Dün 17:19 #11 Melody0644 dedi: Ben şu an faktöriyeli bitirdim ama önceki konuları çok iyi anladım, testlerini Mikroorijinal'den bir güzel çözdüm. Ama sanki bütün kurallarını unutmuş gibiyim. Normal mi? Yarın bir gün işlediğim konularla ilgili bir soru çıksa yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tekrar şart matematikte.
Melody0644 dedi: Ben şu an faktöriyeli bitirdim ama önceki konuları çok iyi anladım, testlerini Mikroorijinal'den bir güzel çözdüm. Ama sanki bütün kurallarını unutmuş gibiyim. Normal mi? Yarın bir gün işlediğim konularla ilgili bir soru çıksa yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tekrar şart matematikte.
Melody0644 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 490 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:23 #12 Covid1920 dedi: Tekrar şart matematikte. Genişletmek için tıkla... Hocanın konu anlatımında pratiklerini ve özellikleri not alıyorum onları tekrar etsem yeterli olur mu?
Covid1920 dedi: Tekrar şart matematikte. Genişletmek için tıkla... Hocanın konu anlatımında pratiklerini ve özellikleri not alıyorum onları tekrar etsem yeterli olur mu?
C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 405 Çözümler 1 Dün 17:24 #13 Melody0644 dedi: Hocanın konu anlatımında pratiklerini ve özellikleri not alıyorum onları tekrar etsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet yeterli.
Melody0644 dedi: Hocanın konu anlatımında pratiklerini ve özellikleri not alıyorum onları tekrar etsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet yeterli.
dioxy Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:36 #14 Orta veya zor bir kaynaktan geriye dönük tarama yapmanı öneririm, her gün yarım test yarım test ilk konudan itibaren çözebilirsin.
Orta veya zor bir kaynaktan geriye dönük tarama yapmanı öneririm, her gün yarım test yarım test ilk konudan itibaren çözebilirsin.