M manaygun Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 22 24 Ocak 2021 #1 Yarın matematik sınavına gireceğim, Türkçe ya da İngilizce yardımcı olabilecek mobil uygulama var mı? Soruyu gerçek bir kişinin çözebileceği mesela.
Yarın matematik sınavına gireceğim, Türkçe ya da İngilizce yardımcı olabilecek mobil uygulama var mı? Soruyu gerçek bir kişinin çözebileceği mesela.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #2 E Ödev (Brianly diye de geçer) var. Brainly: AI Homework Helper - Google Play'de Uygulamalar Quick Math Helper & Science Solutions | Get Homework Answers for School Doubts play.google.com Denklem için photomath var. Photomath - Google Play'de Uygulamalar Adım adım matematik play.google.com
E Ödev (Brianly diye de geçer) var. Brainly: AI Homework Helper - Google Play'de Uygulamalar Quick Math Helper & Science Solutions | Get Homework Answers for School Doubts play.google.com Denklem için photomath var. Photomath - Google Play'de Uygulamalar Adım adım matematik play.google.com
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 24 Ocak 2021 #3 Photomath var. Çoğu denklemi çözüyor fotoğrafını çekip atmanız yeterli.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 Wolfram Alpha.
M manaygun Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 22 24 Ocak 2021 #5 Memolii7 dedi: Photomath var. Çoğu denklemi çözüyor fotoğrafını çekip atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet onu indirdim. Bazı sorularda cümle falan oluyor onlar için pek işe yaramıyor maalesef. Vâreste Feylesof dedi: E Ödev (Brianly diye de geçer) var. Brainly: AI Homework Helper - Google Play'de Uygulamalar Quick Math Helper & Science Solutions | Get Homework Answers for School Doubts play.google.com İşlem çözümü için photomath var. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum, teşekkürler. mustaine dedi: Wolfram Alpha. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum, teşekkürler.
Memolii7 dedi: Photomath var. Çoğu denklemi çözüyor fotoğrafını çekip atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet onu indirdim. Bazı sorularda cümle falan oluyor onlar için pek işe yaramıyor maalesef. Vâreste Feylesof dedi: E Ödev (Brianly diye de geçer) var. Brainly: AI Homework Helper - Google Play'de Uygulamalar Quick Math Helper & Science Solutions | Get Homework Answers for School Doubts play.google.com İşlem çözümü için photomath var. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum, teşekkürler. mustaine dedi: Wolfram Alpha. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum, teşekkürler.
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 AtoZmath bence dünyanın en iyi matematik sitesidir ve adım adım çözümü gösterir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.658 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #7 Kunduz ve Photomath olabilir.