luxuryn Femtopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:27 #1 Fen falan çözebiliyorum ama matematik yeni nesil cok zor oluyor, konuyu ögrendikten sonra kazanımları yapabiliyorum ancak sonrası gelmiyor, sizce nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:33
Fen falan çözebiliyorum ama matematik yeni nesil cok zor oluyor, konuyu ögrendikten sonra kazanımları yapabiliyorum ancak sonrası gelmiyor, sizce nasıl düzeltebilirim?
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 866 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:34 #2 Soruyu anlasanız kolay geliyor aslında. Paragraf çözmeye başlayın, çözüyorsanız da arttırın, yanlışlarınızın üzerine gidin. Artı 0 Eksi
Soruyu anlasanız kolay geliyor aslında. Paragraf çözmeye başlayın, çözüyorsanız da arttırın, yanlışlarınızın üzerine gidin.
KS KS luxuryn Femtopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:35 #3 missy5566 dedi: Soruyu anlasanız kolay geliyor aslında. Paragraf çözmeye başlayın, çözüyorsanız da arttırın, yanlışlarınızın üzerine gidin. Genişletmek için tıkla... Paragraf her gün 30 soru çözüyorum ama matematik hiç yapamıyorum neredeyse. Artı 0 Eksi
missy5566 dedi: Soruyu anlasanız kolay geliyor aslında. Paragraf çözmeye başlayın, çözüyorsanız da arttırın, yanlışlarınızın üzerine gidin. Genişletmek için tıkla... Paragraf her gün 30 soru çözüyorum ama matematik hiç yapamıyorum neredeyse.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.203 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 21:48 #4 Bir örnek atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS luxuryn Femtopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #5 Phenyl dedi: Bir örnek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tek bir yeni nesil sorusu degil rastgele bir yeni nesil soru bile çözemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Phenyl dedi: Bir örnek atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tek bir yeni nesil sorusu degil rastgele bir yeni nesil soru bile çözemiyorum hocam.