Ellerine aldılar kumpası beni ölçemeye başladılar, işlem tamamlandığında beni çöpe attılar ve ölçümü İPad’e attılar. iPad üzerinde olan ölçümleri 3D yazıcıya atıp beni yeniden ürettiler(!)
Ellerine aldılar kumpası beni ölçemeye başladılar, işlem tamamlandığında beni çöpe attılar ve ölçümü IPad'e attılar. iPad üzerinde olan ölçümleri 3D yazıcıya atıp beni yeniden ürettiler(!)
Öncelikle ailene okulun ve dersin her şey olmadığını ve bunun Dünya'nın sonu olmadığını, hayatın devam ediyor olduğunu, bir dahakine çalışıp düzeltebileceğini söyle. Daha sonra dayağını ye otur
Öncelikle ailene okulun ve dersin her şey olmadığını ve bunun dünya'nın sonu olmadığını, hayatın devam ediyor olduğunu, bir dahakine çalışıp düzeltebileceğini söyle. Daha sonra dayağını ye otur
Öncelikle ailene okulun ve dersin her şey olmadığını ve bunun Dünya'nın sonu olmadığını, hayatın devam ediyor olduğunu, bir dahakine çalışıp düzeltebileceğini söyle. Daha sonra dayağını ye otur
Eveet, o meşhur sınav günü geldi çattı. Ben 8. sınıf olarak matematikten 45 ile 10 aldım. Ortalamam 83'dü. Sözlülerle teşekkür alır mıyım? Aynı zamanda aileme nasıl açıklarım?
Sıkıntı olmaz. Sözlüleri yüksek verirse geçersiniz dersi. Ben de 10 almıştım. İkinci sınavın telafisine girecektim hastaydım girememiştim 8.sınıfta çok eskiden. Hocaya sorduğumda yaparız yaparız diye geçiştiriyordu. Hoca da zaten matematikte bir şey beceremeyeceğimin farkındaydı ve sınav olmadan 45 girdi. 1. sınavım 10, 2.sınavım 45 oldu ve sözlüleri biraz yüksek girince geçtim.