Matematikten 35 aldım

Bazı aileler bunun bir sorun olduğunu düşünüyor, çözümü telefonu almakta biliyorlar. İlerdeki çocuklarımız ne de şanslı olacak...

Yani hocam aslında telefonun yararlı olduğu alan pek az. Dikkat dağınıklığına sebep oluyor genelde. Eğer problem telefondaysa ve öğrencide irade ya da bunun bilinci yoksa telefonu bir süreliğine almakta yarar olduğunu düşünüyorum.

Sözlü notu değil sınav notu 2 hem kolejde falanmı okudun? derste telefonla yakalanıp 60 sözlü ne?

Matematik yapmak istemiyorsa zorunda değil.

Sözlü notu değil sınav notu 2 Eki Görüntüle 2153828
Size demedim bu konuya yazanlar dedim. Okuduğunu anlama çok zayıf.

Aynı fikirdeyim teknoloji dersini etkiliyorsa alınmalıdır. Direkt almak yerine öneri de sunabilirler ama almakta sakınca görmüyorum ben faydasını gördüm almalarının.

Dediğiniz gibi olabilir ama her çocuğun her dersi yüksek başarıyla yapmasını, ya da en ufak bi not düşüşü bile olmamasını istiyorlar. Abi imkansız ya. İnsan lan bu. Ders notu kadar hayatımda önemsiz bir şey görmedim. Baskı baskı baskı sonra da neden düşük.

Bana cevap vermişsin ama?

Matematik yapmak istemiyorsa zorunda değil.

Matematik yapmadan kim kime para veriyor hocam? Hangi bölümden mezun olup hangi işi yapacak bu adam? Sözelci ya da dilci olup da açıkta kalanları nasıl görmezden gelebilirsiniz ki? İstisnalar kaideyi bozmaz tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…