Moralini bozma sakın notların zaten 60 altı değilse çalışkan öğrencisindir her türlü güzel bir lise kazanırsın hayatında başarılar.böyle daha çok kızarlar gibime geliyor..
Ne ara kavga çıktı anlamadım''Matematik dersi, proje ödevi ile geçmek için eklenmiştir!''
-Lise öğrencisi.
Dalga geçiyorum tabii ki. Yapanlar var, yapamayanlar var. Ben de matematiksiz gillerdenim. 22 falan aldım :/
Tavsiyem, (8. sınıfta kalma varmı bilmiyorum. Kalma yok ise boşverin 8. sınıfı, matematiğe genel olarak temel atın.) sözlüyü güzel alın ve proje ödevi yapın. Matematikte (bizde en azından) 50 tane soruyu çözümüyle A4 kağıdına proje ödevi olarak yazmak zor olsa bile, kalmaktan iyidir.
Bu arada bunu konu sahibine yazıyorum, şu anki dönen kavga ile alakam yoktur. Yanlışlıkla kavgaya dahil olmak istemem.
HaklısınızMoralini bozma sakın notların zaten 60 altı değilse çalışkan öğrencisindir her türlü güzel bir lise kazanırsın hayatında başarılar.
Bu notlar gelici geçiçi ileride bunları dert ettiğin için güleceksin inan bana önemli olan sağlığın
Moderatörler silecek ama siktirsinler aMaalesef aileme küfür ediliyor ve tekme yiyorum ama gidip hocaya şikayet etmem lazımmış
Ne ara kavga çıktı anlamadım, ama diğer derslerden geçebilmek için 50 ortalamanın üstünde olması lazım. Matematikten proje aldığım için garantiledim. 2. yazılıya gerçekten çok ve verimli çalışıp 100 alacağım, hırs yaptım.
Alıntiliyim de silinirse kalsın bir süre daha xDModeratörler silecek ama siktirsinler a
Gerçekten haklısın, Bi inkılap 60-70 gelebilir ondan şüpheliyim onun dışında 60ın altında bir dersim yok şuanlık. Elalem derdim yok sadece ailemin tepkisi önemli benim için. Hocanın anlatımını anlamıyorum eve gelip youtube'dan dinliyorum ondan sonra soru çözüyorum ama dediğim gibi 2. dönemin başında çok hastalandım, aslında bunun asıl sebebi bu diye düşünüyorum..Mesajlara çok bakamadım, aynı kullanıcılar birbirine cevaplar yazınca kavga var zannettim(Genelde öyle oluyor ama )
Diğer derslerin iyiyse (ki 60 altı yok dedin, sözlüler ile birlikte bu not da artar.) Dediğim gibi genel bir temel atın matematiğe. Seviyenize göre belki karnelerin dağıtılmasına kadar bile sürebilir bu temeli atmak, eğer "elalem ne der?" diye takıyorsan, ıh mıh der geçerler. O kısma çok takılmayın.
Ha eğer temelim bir miktar var diyorsa, sizi durduran yok. Hemen çalışabilirsiniz. Başarılar dilerim. Matematik (bana göre) 8. sınıfta matematik, birçok sözel dersten önemlidir bence. Çünkü matematik her zaman üstüne eklenen bir şey, ve müfredat hep konuyu tamamen kavradığını varsayıp ders yoğunluğunu arttırıp durur, ''dur bi dakka ben biraz geride kaldım'' diyemeden 20, 30lu notlara mahkum kalıyorsun :/
İlk önceliğin matematik olsun, başarılar dilerim...
Alıntiliyim de silinirse kalsın bir süre daha xD
Mesajlara çok bakamadım, aynı kullanıcılar birbirine cevaplar yazınca kavga var zannettim(genelde öyle oluyor ama )
Diğer derslerin iyiyse (ki 60 altı yok dedin, sözlüler ile birlikte bu not da artar.) Dediğim gibi genel bir temel atın matematiğe. Seviyenize göre belki karnelerin dağıtılmasına kadar bile sürebilir bu temeli atmak, eğer "elalem ne der?" diye takıyorsan, ıh mıh der geçerler. O kısma çok takılmayın.
Ha eğer temelim bir miktar var diyorsa, sizi durduran yok. Hemen çalışabilirsiniz. Başarılar dilerim. Matematik (bana göre) 8. sınıfta matematik, birçok sözel dersten önemlidir bence. Çünkü matematik her zaman üstüne eklenen bir şey, ve müfredat hep konuyu tamamen kavradığını varsayıp ders yoğunluğunu arttırıp durur, "dur bir dakika ben biraz geride kaldım" diyemeden 20, 30'lu notlara mahkum kalıyorsun :/
İlk önceliğin matematik olsun, başarılar dilerim...
Alıntiliyim de silinirse kalsın bir süre daha xD.
Moderatörler silecek ama siktirsinler a
Bende büyük ihtimal matematikten 0 aldım çok takma (9.sınıfım)
"matematik dersi, proje ödevi ile geçmek için eklenmiştir!"
-Lise öğrencisi.
Dalga geçiyorum tabii ki. Yapanlar var, yapamayanlar var. Ben de matematiksiz gillerdenim. 22 falan aldım :/
Tavsiyem, (8. sınıfta kalma var mı bilmiyorum. kalma yok ise boş verin 8. sınıfı, matematiğe genel olarak temel atın.) sözlüyü güzel alın ve proje ödevi yapın. Matematikte (bizde en azından) 50 tane soruyu çözümüyle A4 kağıdına proje ödevi olarak yazmak zor olsa bile, kalmaktan iyidir.
Bu arada bunu konu sahibine yazıyorum, şu anki dönen kavga ile alakam yoktur. Yanlışlıkla kavgaya dahil olmak istemem.
Gerçekten haklısın, bir inkılap 60-70 gelebilir ondan şüpheliyim onun dışında 60'ın altında bir dersim yok şu anlık. Elalem derdim yok sadece ailemin tepkisi önemli benim için. Hocanın anlatımını anlamıyorum eve gelip YouTube'dan dinliyorum ondan sonra soru çözüyorum ama dediğim gibi 2. dönemin başında çok hastalandım, aslında bunun asıl sebebi bu diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bu arada güncelleme yapmak istiyorum, anneme söyledim ve kızmadı. "sen elinden geleni yaptın ve çalıştığını gördüm 2. yazılıda 100 alarak düzeltirsin sana güveniyorum." dedi. Çok mutluyum gerçekten. Ek olarak matematik hocasıyla alakalı bir durum yaşanmış okulda, isterseniz anlatırım. Size çok teşekkür ederim, sizden cesaret aldım diyebilirim.