Matematikten çok düşük aldım

Quessa

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2022
Mesajlar
1.236
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 10.sınıfım matematik sonuçların açıklanmış ve 23 almışım. Sınava çalışmıştım ve güzel geçmişti aileme düşük almayacağım deyip duruyordum ve bana güveniyorlardı babam ders konusunda sinirli bir adam bana çok kızacağını düşünüyorum. Ben 60-70 beklerken 23 almışım.
 

Muhtemelen üzülürler, üzüldükleri için kızabilirler ama dürüst olmanız yeterli. Geçmiş olsun ikinci yazılılarda toparlarsın.
 
Geçmiş olsun dost. Ben de 10. sınıfım. Edebiyat nasıl? Ayrıca şu an üzülmenin sırası değil sıradaki sınavlarına çalış. Baban en kötü birkaç dayak atar(ben de az yemedim onlardan ) Sıradaki sınavlarda telafi etmeye bak.
 

2. sınava çalışıp kalmamanız lazım ancak aynı sınava giren biri olarak şunu söyleyebilirim bu sınavı MEB hazırladığı için öğretmenlerin hazırladığı sınavlara göre çok daha kolaydı. Eğer çok konu eksiğiniz varsa diğer sınava 1 haftalık tatilde çalışmaya başlasanız iyi olur hocam.
 

Hocam sınav kolaydı evet ve güzel geçmişti. Zaten sadece Pascal üçgeni sorusu 20 puandı bunun yanında binom sorusunu tekrarlı permütasyon, permütasyon ve hatırlamadığım 1-2 soru daha yapmıştım. Buna rağmen 23 puan almam çok saçma değil mi? Hoca gidişata bile puan vereceğim diyordu.
 
Hocam Pascal'lı sorudan puan alamazsınız ama dart olan ve gezi olan bir soru vardı oranın gidişatından 12 puan alabiliyorsunuz hocalar çok puan kırmış olabilir sınav kağıdınızı isteyin isterseniz. Cevabı 60 olan bir soru vardı onda 19 ve 4'ü bulup sadece 60'ı yazmadıysanız 12 puan alabiliyordunuz örneğin.
 
Sınavdan düşük aldı diye sosyale yazanı da ilk kez gördüm desem yalan olacak. Az önce yine çıktı karşıma. Birader takmayın ya, sınıfı geç yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 28 almıştım emin olun geçecek en kötü hoca 75 75 sözlü notu girse siz de 2. sınavdan 50 alırsanız geçersiniz. Diğer sınavlardan yüksek alırsanız belgeniz hayırlı olsun
 

Üzülürler ve haklılar. Emek veriyorlar ve sen onların yüzünü kara çıkarıyorsun.
 
Kazanım testlerine bakın biraz tavsiyem.
Çözümleri var Youtube'da falan.

Sadece konuya bakmakla olmuyor ne yazık ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…