Matematikten düşük almak

shayrxn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen perşembe matematik sınavı oldum ve kötü geçmişti. Açıkçası ben 10 bekliyordum 45 almışım. Ailem benden güzel bir not bekliyordu, onları hayal kırıklığına uğratacağım. Gerçekten moralim çok bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, geçen perşembe matematik sınavı oldum ve kötü geçmişti. Açıkçası ben 10 bekliyordum 45 almışım. Ailem benden güzel bir not bekliyordu, onları hayal kırıklığına uğratacağım. Gerçekten moralim çok bozuk.
Diğer sınavların yüksekse ailene dersin matematiğim kötü falan dersin. Yani bende 5 aldım ama diğer sınavlarım yüksek.

Diğer sınavların yüksekse ailene dersin matematiğim kötü falan dersin. Yani bende 5 aldım ama diğer sınavlarım yüksek.

Diğer derslerim güzel fakat sadece matematiğim kötü sıkıntı anneme söylemekte kadıncağız çok üzülür diyorum bir sınav için üzülme benim hayatım ama dinlemiyor.

10 bekleyip 45 alıyorsan, moralini bozman mantıksız. Çalışmıyor ve dinlemiyorsun o zaman. Bir de yüksek mi bekliyorsun? Saçmalık. Ders çalış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı