Matematikten nasıl 10 net yapılır?

CryingDark

Hectopat
Daha fazla  
Geçen pazar denemeye girdim ve 50 net yaptım: 33 net Türkçe, 16 net sosyal. Ama sorun şu ki matematik netim 0,50'ydi. Matematiğim genelde hep yerinde sayar. İlk 12 konuyu daha yeni öğreniyorum. Problemlerden 10 net çıkarma gibi bir hedefim var ve üçgenlerden. Sizin tavsiyeniz nedir? Çerez konularla hızlıca net kazanmak istiyorum.

Not: Bölümüm; dil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam problemlerden 10 net çıkarmanız için TYT matematikte problemleri neredeyse fule yakın yapmanız lazım. Kaldı ki zaten ilk 12 konu TYT matematiğin ilk 12-15 sorusunu oluşturuyor. İlk 12 konu + problemler ile her türlü 10 net ve üstü yaparsınız.

345 matematik soru bankası al ve Mert Hocanın Vdk'sını +15 net

Temelim yok diyorsan (ki 0,5 net yok) bıyıklo matematik temel atma kampı al.

Düzenli olarak problem çözmen zekanı geliştirir. Sorulara bakış açını da değiştirir. Yerinde olsam 4 işlemden başlayarak devam ederdim. En temelden. Sınava daha var. Düzenli çalışırsan 20 netleri görebilirsin, endişelenme.

Geçen pazar denemeye girdim ve 50 net yaptım: 33 net Türkçe, 16 net sosyal. Ama sorun şu ki matematik netim 0, 50'ydi. Matematiğim genelde hep yerinde sayar. İlk 12 konuyu daha yeni öğreniyorum. Problemlerden 10 net çıkarma gibi bir hedefim var ve üçgenlerden. Sizin tavsiyeniz nedir? Çerez konularla hızlıca net kazanmak istiyorum.

Not: Bölümüm; dil.

İlk 12 konu zaten 10 net demektir problemler ile 20'ye kadar çıkıyor ilk 12 konuyu öğrenmen lazım.

Hocam problemlerden 10 net çıkarmanız için TYT matematikte problemleri neredeyse fule yakın yapmanız lazım. Kaldı ki zaten ilk 12 konu TYT matematiğin ilk 12-15 sorusunu oluşturuyor. İlk 12 konu + problemler ile her türlü 10 net ve üstü yaparsınız.
Dostum ilk 12 konuda mutlak değer ve karekök falan var bunları yapabilir miyim emin değilim kaldı ki sorular yeni nesil tarzı olduğundan bir soruda genelde bütün becerilerini kullanman gerekiyor o işte problemlere yönelik en azından biraz ordan yapıp biraz daha herkesin yapabileceği olan soruları yapıp 10 nete çıkarmayı düşünüyorum

Dostum ilk 12 konuda mutlak değer ve karekök falan var bunları yapabilir miyim emin değilim kaldı ki sorular yeni nesil tarzı olduğundan bir soruda genelde bütün becerilerini kullanman gerekiyor o işte problemlere yönelik en azından biraz oradan yapıp biraz daha herkesin yapabileceği olan soruları yapıp 10 nete çıkarmayı düşünüyorum.

Hocam hiç öyle düşünmeyin mutlak değer ve köklü sayılar asla o kadar zor konular değil. Kendini bence 10 net ile sınırlandırma. Her zaman hedeflediğinden daha fazlasını hedefle ki net artışın daha hızlı yaşansın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı