MatePad 11.5 2025 almaya değer midir?

Trencmivront

Hectopat
Yer
Hatay/Samandağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Vivobook S15
Ryzen 9 8945HS
Radeon 780M
32GB RAM
1TB SSD
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Üniversitede ders notlarımı tutmak için uygun fiyatlı bir tablet arayışı içindeydim. Samsung cihaz düşünüyordum ama kendi işlemcisini kendi cihazlarına uyarlayamayan bir üreticiden almak beni kararsız kıldırdı. MatePad 11.5 2025 modelinin internette fiyat performans olarak anıldığını gördüm ama yeteri kadar gerçek kullanıcı yorumu bulamadım. Google ile bir derdim yok zaten onu halletmek kolaymış. Cihazı deneyimleyen kişilerden ürün hakkında genel yorumlar alabilir miyim?

Tercih edilebilir tabiki markanın Google konusundaki eksiklerini biliyorsanız ve yaşanabilecek problemleri göze alıyorsanız. Yalnız modelin işlemcisine dikkat çekerim. Ortalama işler için gayet yeterli ama oyun konusunda ne kadar idare eder bilemiyorum. Sanırım yeni bir model çünkü uzun süredir matepad 12X papermate modelini bekleyen ve sık sık huawei sitesini kontrol eden biri olarak işlemci hakkında hiç bir bilgi göremedim. Yalnızca 8 çekirdek olduğu bilgisi mevcut. Detaylar yok ne huawei sitesinde ne epey'de ne de Benchmark'ta. Her bir çekirdeğin teker teker gHz değerlerini öğrenirseniz sizin için tatlı olur. Ha yok ben not alırım dizi/film izlerim diyorsanız hiç bir problem olmaz. Papermate ekran gözünüzü yormaz.

Henüz kullanmadım ama inan bana aylardır takip ediyorum, araştırıyorum, incelemelere bakıyorum.

Ben sipariş ettim 2 gün önce elime ulaştı antutu skorları bu şekilde:

Dosya Ekleri

• IMG-20250828-WA0000.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 105
Gayet yeterli. Google konusundaki görüşlerinizi de şimdi olmasa bile ilerleyen günlerde anlatırsanız sevinirim. Ben de almak istiyorum çünkü.

• 32Galaxy Tab S10 FE(E-1580 8+128)
  • 300932 (CPU)
  • 248703 (GPU)
  • 147356 (MEM)
  • 178705 (UX)
  • 875696 (Total)
Bu da S10 FE için internette bulduğum antutu skoru. Huawei bir tek GPU yönünde berbat performans göstermiş ama diğerleri yakın.

Merhaba öncelikle PUBG de kaç FPS veriyor teşekkürler.
Oyun amaçlı kullanacaksan daha güçlü bir cihaz alabilirsin. Kalem klavye vs. ihtiyacın yoksa aynı fiyata lenovonun oyun amaçlı kullanıma daha uygun modellerine bakabilirsiniz.

Oyun amaçlı kullanacaksan daha güçlü bir cihaz alabilirsin. Kalem klavye vs. ihtiyacın yoksa aynı fiyata Lenovo'nun oyun amaçlı kullanıma daha uygun modellerine bakabilirsiniz.

Hayır oyun amaçlı değil ders çoğunluk ve içerik tüketmek için Honor Pad V9 vs S10 FE bir de sizdeki tablet sizin tableti tercih ediyorum sizin tercihiniz ne olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…