MatePad 11.5 2025 almaya değer midir?

Dostum artı ve eksileriyle detaylı düşünmek gereken bir konu. Ama şunu söyleyebilirim not konusunda Samsung ve İpad en iyi opsiyonlar. Bunun dışında Microsoft uygulamasını da kullanabilirsin ama huawei cihazda sorun yaratır mı bilmiyorum. Son olarak tercih senin ama yerinde olsam FE serisi tercih etmezdim. Çok kanım kaynmadı. Bütçeni aşmazsa düz S9 terxih edebilirsin. Amoled ekran, mükemmel işlemci.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim neden S10FE gömdünüz bilmiyorum lakin Huawei 11.5 PUBG'de 60 FPS veriyor diye biliyorum bundan dolayı bana yeterde artar benim bütçem 15k o yüzden S10FE vs pad V9 ve sizin tablet arasındayım ve elinizdeki tablet çok hoşuma gitti tavsiye eder misiniz?

Daha almadım Stok bekliyorum ve malesef ki ümitli değilim. Ama sana tatlı bir alternatif sunabilirim. Benim bu modeli istememin nedeni 12 inç ekranı olması. Ben sadece ders amaçlı kullanacağım ve büyük ekran benim için daha avantajlı. Ek olarak benim istediğim modelsizin bütçenizi aşıyor. Matepad 11.5 S modeline bakabilirsiniz. 2.48 gHz işlemcisi var. Hem de klavyesiz versiyonu ile 14.000 TL. Ona da bir bakabilirsiniz. Hatta sizin için çekirdekler şu şekilde:
- 2 X 2.48
-6 X 2.15
Totale vurunca bir tık daha iyi bir işlemcisi var ama şöyle bir eksi karşılıyor bizi. Daha eski bir işlemci olduğu için güncelleme konusunda belki sorun yaratabilir. Hoş Huawei güncelleme konusunda çok aktif olmadığına dair yorumlar gördüm. Bu forumdaki bir Huawei kullanıcısı ile de doğruladım.

Ek olarak @Sakuya Izayoi hocam hazır huawei kullanıcısı olarak sizi bulmuşken arkadaşın da işine yarayacak bir soru sorabilir miyim yoksa yeni konu oluşturmam mı sizin için daha uygun olur ?

Beklentiniz nedir? Eğer salt not tutma ise üzeceğini sanmıyorum. Ben de Huawei bir cihaz kullanıyorum ve doğrusu bir sorun yaşamadım bu konuda. Huawei'in kendi uygulaması oldukça başarılı bana kalırsa.

Oyun cr belki PUBG ve ders odaklı not alma içerik tüketme.

Bahsettiğim tabletler hakkında bir fikriniz yok mu acaba?

Bahsettiğim tablettler hakkında bir fikriniz yok mu acaba?

@kemal1578 Ana odağınızda oyun varsa sizi üzebilir bu model ancak ders konusunda üzmeyecektir diye umuyorum.

Video tüketme konusunda mat ekran biraz ilginç gelebilir ancak zaman içinde alışıyorsunuz. O zaman hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum, çünkü yansımıyor. Bu çok iyi bir deneyim bir tablet için bana kalırsa. Ayrıca çok hoş bir paneli var bu modelin yani Samsung'un AMOLED olmayan panelleri gibi sırıttığını söyleyemem.

@Apandisitt Kendi konunuzu açabilirsiniz.

Malesef. İnternette samsung'un TFT panellerinin pek beğenilmediğine dair yorumlar okudum. Bu da ciddi bir eksi oldu benim için. Sonuçta ders amaçlı alıyorum. Uzun süre ekrana bakacağım, odaklanacağım. O nedenle direkt seçeneklerden elemiştim.

Hocam selamlar. Ben makul fiyatlı bir tablet arayışındayım. GPT ile senaryo üretimi yapacağım. Seslendirme yapacağım yapay zeka uygulamaları ile işlemciyi yoran çok işlem yükü olan işlemler yapmayacağım. Bana öneriniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…