MatePad 11.5 papermatte Edition vs e-PDF okuyucu

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kağıt hissiyatı veren PDF kitaplar okuyabileceğim ve not tutabileceğim bir tablet arıyorum. Huawei tableti alacaktım ama Kindle gibi alternatif tabletler olduğunu gördüm biliyorum bunlarda Android sistemi yok tamamen e-kitap için fakat siz olsanız hangisini alırdınız? Ekran özellikleri ve kalem özellikleri not tutma kabiliyeti vs olarak hangisi daha kullanışlı olur?

Kindle'm vardı huawei matepad tabletim vardı aralık kampanyasından Huawei matepad papermatte aldım.Aşırı hafif ve kalem de hediye geldi.Çok güzel not alıyorum kitap okurken gözümü hiç rahatsız etmiyor.Alacaksan düşünme derim huawei tabletim de zaten gbox üzerinden not alma uygulaması indirmiştim ama papermatte geldiğinden beri ders çalışır oldum resmen.

Ben de aynı amaçla almak istiyorum. Ekranı ikiye bölüp not uygulamasını kullanabiliyor musun? Ekran büyüklüğü yeterli geliyor mu? Huawei marketinde uygulamaların çoğu sıkıntılı, yavaş çalışıyor diyorlar doğru mu sence?

Evet ekran ikiye bölünüyor. Gbox üzerinden uygulamalar sıkıntısız indiriliyor..Ben şahsen performansını çok seviyorum takılma etme olmuyor.Ekranı da bana yeterli çünkü okula falan götürüyorum yanımda baya rahat oluyor ama zaten o kadar küçük de değil yani

Hocam hortlatıyorum ama kız arkadaşım almayı düşünüyo kalemi mıknatıslı şarj etme özelliği yokmuş tablette galiba doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…