Matepad 11.5 PaperMatte vs Matepad Air

Makaleler
21
Bu 2 tablet arasında kaldım Air'de bulunan SD 888 işlemci ısınıyor çok thorttle ediyor diye duyumlar aldım. Eğer böyleyse direkt eleyelim onu ısınıp kendini kısacaksa o tablet bir işime yaramaz. Papermatte'de ise daha kötü ekran dışında bir şey görmedim. Medya ve oyun amaçlı kullanacağım hangisini almalıyım?

Haklısınız bende 7 gen 1 var yükte çıktığı sıcaklığa sd 888 normal medyada çıkar o yüzden papermatte.

İşlemcisi kötü değil.
Air'in ekranı daha iyi işlemcisi sıkıntılı diğerinin ise ekranı biraz daha düşük işlemci de sorunsuz gibi. Isınma sorunu olmasa direkt alınabilirdi.

Elimde hem Air hem de 11.5 modeli var. En önemli farkları sıralayayım kendin karar ver hocam.

Air için:

1- MicroG desteklediği için google hizmetleri kurulabiliyor ve gbox yerine gerçekten google hizmetleri olan bir cihaz gibi kullanabiliyorsunuz (11.5 modelinde yalnızca gbox üzerinden çalıştırılıyor).
2- Ekran çok daha kaliteli ve ayrıca 144hz desteği var (11.5 modelinde 120hz).
3- Ekran kasa oranından dolayı estetik olarak daha hoş görünüyor.
4- Manyetik olarak kalem desteği var, tabletin üzerinden kalemi şarj edebiliyorsunuz (11.5 modelinde kablo ile şarj ediliyor ve tablette koyacağınız bir yer yok).
5- 40W şarj desteği var (11.5 modelinde 22.5W).
6- Air modelinde yazılımsal hatalar minimum seviyede (11.5 modelinde yazılımsal hatalar var, animasyonlar vb. gibi).
7- SD 888 mevcut ve bahsettiğiniz gibi ısınma problemi yaşamıyorum oyun oynamama rağmen. Çok nadir hafif bi ısı hissediliyor ancak gayet normal bir durum.
8- Klavyeli kılıfta istediğiniz kadar açı verebiliyorsunuz (11.5 modelinde tek bir açı mevcut).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı