MatePad 11.5 vs Galaxy Tab S7 FE

balamir31

Femtopat
Daha fazla  
Tıp derslerinde kullanmak için kalemi olan bir tablet arayışına girdim, yapmak istediğim şey hocaların anlattığı slaytların üstüne not almak, bunları yedeklemek ve YouTube'dan video izlemek. Bütçem maksimum 10k. Önerilere açığım. Şu an benim araştırmalarıma göre bulduğum tabletler Samsung S7 FE, Huawei MatePad 11.5 ve Huawei MatePad 11 2023. iPad almak isterdim ama bütçem yetmiyor kalemli kullanmak zorunda olduğum için, kalemi bile 3K olmuş. Huawei'lerin Samsung modelinden daha üstün olduğunun farkındayım ama Google servisleri benim için soru işareti çünkü her gün saatlerce yapacağım işlem Google Drive'dan dosya indirip üstüne not almak. Yardımcı olursanız mutlu olurum:)

Hocam ben MatePad 11.5 kullanıcısıyım hem de öncesinde kullandım Tab S7 feyi. Sizlere şöyle söyleyeyim şimdi MatePad 11.5 gerçekten arayüz olsun kullanım olsun işlemcisi olsun sağlam bir cihaz fakat APK indirmek olsun vb eylemlerde indirilen uygulamalar çoğu zaman kararsız çalışabiliyor bu olay ise can sıkıyor. O yüzden satıp iPad Air 5 almayi düşünüyorum. Bundan 1 sene önce Tab S7 FE aldım ve kullandım boyutu gerçekten çok güzel kalem kullanışıda güzel fakat görüntü kalitesi 60 Hz olmasından ötürüde iyi bir izlenim vermiyor hem de işlemcisi ramida çoklu işlemlerde rahat kullanılmıyordu. DeX modu güzel gözüksede biraz hantal kalıyor Tab S7 cihazında. Sana verebileceğim en en iyi akıl gerçekten pişman olmamak istemiyorsan git iPad 9 ve orijinal olmayan güzel işine yarabilecek Apple Pencil kadar işini görecek kalemlerden sipariş ver emin ol pişman olmayacaksın.

Neden öğrenebilir miyim hocam.

Hocam ben MatePad 11.5 kullanıcısıyım hem de öncesinde kullandım Tab S7 feyi. Sizlere şöyle söyleyeyim şimdi MatePad 11.5 gerçekten arayüz olsun kullanım olsun işlemcisi olsun sağlam bir cihaz fakat APK indirmek olsun vb eylemlerde indirilen uygulamalar çoğu zaman kararsız çalışabiliyor bu olay ise can sıkıyor. O yüzden satıp iPad Air 5 almayi düşünüyorum. Bundan 1 sene önce Tab S7 FE aldım ve kullandım boyutu gerçekten çok güzel kalem kullanışıda güzel fakat görüntü kalitesi 60 Hz olmasından ötürüde iyi bir izlenim vermiyor hem de işlemcisi ramida çoklu işlemlerde rahat kullanılmıyordu. DeX modu güzel gözüksede biraz hantal kalıyor Tab S7 cihazında. Sana verebileceğim en en iyi akıl gerçekten pişman olmamak istemiyorsan git iPad 9 ve orijinal olmayan güzel işine yarabilecek Apple Pencil kadar işini görecek kalemlerden sipariş ver emin ol pişman olmayacaksın.

İmitasyon Apple Pencil iş görür mü bakmak lazım hocam ama mantıklı bir öneri teşekkürler. iPad 9 bakılabilir hiç diğerlerine bulaşmadan.

Video, film izlemek için iPad 9'un tatmin edeceğini sanmıyorum.

Video film kilit nokta değil benim için, ASUS TUF serisi laptopum var genelde onunla vakit geçiriyorum eğlence için, SteelSeries kulaklıkla birlikte. Tablet tamamen ders odaklı olacak, tabii ki taşımasında dolayı arada bir göz gezdirilebilir ama dediğim gibi ana amaç bu değil. 3-4 yıl için stabil performans ve düzen, dersler ve notlar için.

Son düzenleme:
Neden öğrenebilir miyim hocam.

İmitasyon Apple Pencil iş görür mü bakmak lazım hocam ama mantıklı bir öneri teşekkürler. iPad 9 bakılabilir hiç diğerlerine bulaşmadan.

Video film kilit nokta değil benim için, ASUS TUF serisi laptopum var genelde onunla vakit geçiriyorum eğlence için, SteelSeries kulaklıkla birlikte. Tablet tamamen ders odaklı olacak, tabii ki taşımasında dolayı arada bir göz gezdirilebilir ama dediğim gibi ana amaç bu değil. 3-4 yıl için stabil performans ve düzen, dersler ve notlar için.
Ben de öyle düşünüyordum 24 inç monitörüm ve iyi bilgisayarım var oradan izlerim diye ama yeni tabletlerin görüntü kalitesi ve piksel yoğunluğunu gördükten sonra tabletten izlemek daha kaliteli geliyor. İpad 9'un en büyük sıkıntısı en boy oranı işte.

Hocam Huawei de Drive kullanımı nasıl? Kullanılabiliyorsa Huawei'ye yönelmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 FE kullanıyorum. YKS için aldım. Pişman değilim ama ileride kasar mı bilmem. Yeni aldım tableti. Tasarım ve arayüz mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı