MatePad 11.5 vs Lenovo Tab M11

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Merhaba Lenovo Tab M11 8/128 kılıf ve kalem ile birlikte 7500 TL MatePad 11.5 ise 6/128 kalem kılıf yok 8500 TL, sizce hangisi alınır ders çalışmak ve bazen de oyun oynamak için? MLBB gibi oyunlar yani MatePad aradaki fiyat farkına değer mi? Değerse MatePad 11.5 için önerebileceğiniz ucuz bir kalem var mı 600/700 TL'ye kadar?

Matepad 11.5 in işlemcisi yaklaşık 3 kat daha güçlü bir işlemci Tab m11 e göre. Onun dışında Matepad ın orjinal kalemi şarj aletiyle braber 3000 TL. Sahte kalem alırsan lenovodaki gibi yazış deneyimi elde edemzsin. Öğrenci indirimine sahip bir yakının varsa onun üstüne aldır Matepad 11.5 i. Sonrada kalemini al. Lenovo tab m11 in işlemcisi çok güçsüz. Günü kurtarır yazı felan yazarsın ama çok birşey bekleme

Hocam bende öğrenciyim alabilir miyim indirimli.

Ve Lenovo Tab M11 alırsam oyun oynatır mı?

26 yaş altıyım hocam bayağı fark var liseye gidiyorum.
üniversite öğrencisi bir tanıdığın yokmu. Ablan abin olur, kuzenin olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam hepsi büyük.

Hocam PUBG de 45 FPS veriyorsa MLBB gibi oyunlarda daha iyi olur değil mi şu an MatePad 11.5 alabilirim ama sahte kalemi ile sahte kalem ile kullansam ne gibi sorunlar olur.

Yok hocam hepsi büyük.

Hocam PUBG de 45 FPS veriyorsa MLBB gibi oyunlarda daha iyi olur değil mi şu an MatePad 11.5 alabilirim ama sahte kalemi ile sahte kalem ile kullansam ne gibi sorunlar olur.
Hocam oyunlardan anlamıyorum. Kaç fps verir bilmem.
Sahte kalem ile kullanırsan:
bu tabletlerin kalemlerinde basınca duyarlılık var yani sen nekadar kalemi ekrana bastırırsan kalem okadar kalın yada ince yazar. Sahte kalemde bunu kullanamazsın ancak lenovo direkt orjinal kalemle geldiği için kullanabilirsin. Onun dışında sahte kalemde yazarken gecikme yaşarsın. Yani güzel bir deneyim olmaz.
Onun dışında Huawei in not alma uygulaması lenovo dan katbekat daha iyi.
Huawei in ekranı 120hz lenovo nun 90 hz. Huawei de daha iyi daha akıcı yazma deneyimi elde edersin.
Huawei in orijinal kalemi lenovonunkinden iyi.
orijinal kalemiyle huawei daha iyi yazma deneyimi elde edersin. Sahte kalem ile lenovo da
Huawei çok daha akıcı bir tablet. tek sorunu google play yok onu da azcık android cihazlardan anlıyorsan uygulamaları apk kurarak /gbox kullanarak halledebilirsin.
Bence bütçeyi arttır matepad al çünkü çok daha uzun ömürlü olacak ve seni daha çok mutlu edecektir. Matepad 11.5 Her konuda M11 den iyi bir cihazdır. Ben olsam matepad 11.5 alır sahte kalem ile idare eder. ilerde orjinal kalem alırdım sahtesi ile tatmin olmazsam.

Hocam sahte kalem yazı yazmak değil tablet de Google veya YouTube'da dolaşılırmı.

Hocam peki şimdi sahte kalem önerebilirmisimiz eğer işime yararsa kullanır yaramazsa ileride orijinalı alırım.

Hocam sahte kalem yazı yazmak değil tablet de Google veya YouTube'da dolaşılırmı.

Hocam peki şimdi sahte kalem önerebilirmisimiz eğer işime yararsa kullanır yaramazsa ileride orijinalı alırım.
hocam baştan desenize ben yazı yazmayacam diye tabikide googleda youtubede dolaşılır rahat.
Şunu unutma huawei lere direkt olarak youtube indiremiyorsun gbox uygulaması üzerinden girmen gerekiyor. Ben matepad pro kullanıyorum gbox tan giriyorum bir sıkıntı yaşamıyorum.
kalemim orjinal hiç sahte kalem kullanmadım. İpad i olup sahte kalem kullanan arkadaşlarım var onlardan deneyimlediğim kadarıyla sana aktardım. dolayısıyla kalem öneremem araştırman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…