MatePad 11.5'in işlemcisi yaklaşık 3 kat daha güçlü bir işlemci Tab M11'e göre. Onun dışında MatePad'ın orijinal kalemi şarj aletiyle braber 3000 TL. Sahte kalem alırsan Lenovo'daki gibi yazış deneyimi elde edemzsin. Öğrenci indirimine sahip bir yakının varsa onun üstüne aldır MatePad 11.5'i. Sonra da kalemini al. Lenovo Tab M11'in işlemcisi çok güçsüz. Günü kurtarır yazı falan yazarsın ama çok bir şey bekleme.
üniversite öğrencisi ve 26 yaş altı olman lazım.Hocam bende öğrenciyim alabilir miyim indirimli.
Üniversite öğrencisi ve 26 yaş altı olman lazım.
üniversite öğrencisi bir tanıdığın yokmu. Ablan abin olur, kuzenin olurVe Lenovo Tab M11 alırsam oyun oynatır mı?
26 yaş altıyım hocam bayağı fark var liseye gidiyorum.
Üniversite öğrencisi bir tanıdığın yok mu? Ablan abin olur, kuzenin olur.
Üniversite öğrencisi bir tanıdığın yok mu? Ablan abin olur, kuzenin olur.
Hocam oyunlardan anlamıyorum. Kaç fps verir bilmem.Yok hocam hepsi büyük.
Hocam PUBG de 45 FPS veriyorsa MLBB gibi oyunlarda daha iyi olur değil mi şu an MatePad 11.5 alabilirim ama sahte kalemi ile sahte kalem ile kullansam ne gibi sorunlar olur.
Hocam oyunlardan anlamıyorum. Kaç FPS verir bilmem.
Sahte kalem ile kullanırsan:
Bu tabletlerin kalemlerinde basınca duyarlılık var yani sen ne kadar kalemi ekrana bastırırsan kalem o kadar kalın ya da ince yazar. Sahte kalemde bunu kullanamazsın ancak Lenovo direkt orijinal kalemle geldiği için kullanabilirsin. Onun dışında sahte kalemde yazarken gecikme yaşarsın. Yani güzel bir deneyim olmaz.
Onun dışında Huawei'in not alma uygulaması Lenovo'dan katbekat daha iyi.
Huawei'in ekranı 120Hz Lenovo'nun 90 Hz. Huawei de daha iyi daha akıcı yazma deneyimi elde edersin.
Huawei'in orijinal kalemi lenovonunkinden iyi.
Orijinal kalemiyle Huawei daha iyi yazma deneyimi elde edersin. Sahte kalem ile Lenovo da.
Huawei çok daha akıcı bir tablet. Tek sorunu Google Play yok onu da azıcık Android cihazlardan anlıyorsan uygulamaları APK kurarak /gbox kullanarak halledebilirsin.
Bence bütçeyi arttır MatePad al çünkü çok daha uzun ömürlü olacak ve seni daha çok mutlu edecektir. MatePad 11.5 her konuda M11'den iyi bir cihazdır. Ben olsam MatePad 11.5 alır sahte kalem ile idare eder. İleride orijinal kalem alırdım sahtesi ile tatmin olmazsam.
Hocam oyunlardan anlamıyorum. Kaç FPS verir bilmem.
Sahte kalem ile kullanırsan:
Bu tabletlerin kalemlerinde basınca duyarlılık var yani sen ne kadar kalemi ekrana bastırırsan kalem o kadar kalın ya da ince yazar. Sahte kalemde bunu kullanamazsın ancak Lenovo direkt orijinal kalemle geldiği için kullanabilirsin. Onun dışında sahte kalemde yazarken gecikme yaşarsın. Yani güzel bir deneyim olmaz.
Onun dışında Huawei'in not alma uygulaması Lenovo'dan katbekat daha iyi.
Huawei'in ekranı 120Hz Lenovo'nun 90 Hz. Huawei de daha iyi daha akıcı yazma deneyimi elde edersin.
Huawei'in orijinal kalemi lenovonunkinden iyi.
Orijinal kalemiyle Huawei daha iyi yazma deneyimi elde edersin. Sahte kalem ile Lenovo da.
Huawei çok daha akıcı bir tablet. Tek sorunu Google Play yok onu da azıcık Android cihazlardan anlıyorsan uygulamaları APK kurarak /gbox kullanarak halledebilirsin.
Bence bütçeyi arttır MatePad al çünkü çok daha uzun ömürlü olacak ve seni daha çok mutlu edecektir. MatePad 11.5 her konuda M11'den iyi bir cihazdır. Ben olsam MatePad 11.5 alır sahte kalem ile idare eder. İleride orijinal kalem alırdım sahtesi ile tatmin olmazsam.
hocam baştan desenize ben yazı yazmayacam diyeHocam sahte kalem yazı yazmak değil tablet de Google veya YouTube'da dolaşılırmı.
Hocam peki şimdi sahte kalem önerebilirmisimiz eğer işime yararsa kullanır yaramazsa ileride orijinalı alırım.