MatePad 11.5s papermate vs MatePad 12X papermate

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi daha iyi? Dezavantajları ve avantajları var ikisinin de. Sizce hangisi alınmalı?

11.5s 8gb ram 256 hdd + klavye + kalem = 18 bin TL.
12X 12 gb ram 256 hdd + klavye + kalem + mouse = 21.800 TL.

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim. (mouse lansman kodu ile ücretsiz geliyor o haldeki fiyatı bu)

Son düzenleme:
Matepad 12X daha mantıklı. Bana göre bu bütçeye çıkmışken Tab S9 alınmalı.
İsterseniz onu da seçenekleriniz arasına alın.

Matepad 12X daha mantıklı. Bana göre bu bütçeye çıkmışken Tab S9 alınmalı.
İsterseniz onu da seçenekleriniz arasına alın.
Klavye, kalem ve mouse eklesek s9 için. Daha mı pahalı olur 12x'e göre?

yaklaşık 2 gün önce 11.5s normal ekran + klavye + kalem paketini 15.400 TL'ye sipariş ettim.
12X modeli beni cezbetti fakat (bana bir tık pahalı geldi) arasında pekte bir fark göremedim. yani papermatte olmasıyla, 4gb ram fazlasıyla veya yarım inç fazla olmasıyla aradaki farkın 3-4k olması beni pek baştan çıkarmadı. yani böyle aralarında waow bunun için 4k 5k fazla vermek değer gibi bir özellik yok açıkçası. bu arada aldığım tablet bugün elime ulaştı. kalemiyle klavyesiyle gayette on numara bir tablet. bana sorarsan normal ekran al çünkü normalin üstüne mat koruyucu cam taktırıp yine aynı hissiyatı alabilirsin. illa papermatte diye 2k fazla vermek bana mantıksız geldi. ama tercih senin neticede.

yaklaşık 2 gün önce 11.5s normal ekran + klavye + kalem paketini 15.400 TL'ye sipariş ettim.
12X modeli beni cezbetti fakat (bana bir tık pahalı geldi) arasında pekte bir fark göremedim. yani papermatte olmasıyla, 4gb ram fazlasıyla veya yarım inç fazla olmasıyla aradaki farkın 3-4k olması beni pek baştan çıkarmadı. yani böyle aralarında waow bunun için 4k 5k fazla vermek değer gibi bir özellik yok açıkçası. bu arada aldığım tablet bugün elime ulaştı. kalemiyle klavyesiyle gayette on numara bir tablet. bana sorarsan normal ekran al çünkü normalin üstüne mat koruyucu cam taktırıp yine aynı hissiyatı alabilirsin. illa papermatte diye 2k fazla vermek bana mantıksız geldi. ama tercih senin neticede.
Hocam 4gb ram, +0.5 inch, +1300mAh batarya gibi özellikleri baya küçümsemişsin ama ileriye dönük gayet iyi bence. Yeni de bi işlemci var içerisinde. Bilemedim bana pek de aynı gelmediler. :)

Hocam 4gb ram, +0.5 inch, +1300mAh batarya gibi özellikleri baya küçümsemişsin ama ileriye dönük gayet iyi bence. Yeni de bi işlemci var içerisinde. Bilemedim bana pek de aynı gelmediler. :)
hocam burada senin tableti ne amaçla kullanacağın önemli. işin sayısal boyutuna bakarsak 11.5 ve 12 arasında aman aman bir fark yok. 4GB Ram kısmını ise ben kendi adıma yorumladım. üniversitedeyim. not almak, ara sıra dizi izlemek ve birkaç oyunu oynamak için kullanacağım. bunları göz önünde bulundurursam bana 8GB Ram hayli hayli yeter. Sen dersen ki ben farklı şeyler yapacağım 12GB Ram daha mantıklı. tercih senin. ama bana aradaki 3-4k fark mantıklı gelmedi. ( ek düzenleme: şimdi siteden baktım 8GB - 256GB 11.5S Papermatte Edition - Klavye - Kalem 17.400 TL. 12GB - 256GB 12X Papermatte Edition - Klavye - Kalem 23.000 TL. klavye ve kalemler aynı, sadece bir iki özellik değişiyor ve RAM 4GB artıyor. aradaki fiyat farkı 5.600 TL) 5600 TL ile farklı şeyler alabilirsin :) ) yine dediğim gibi tercih senin. İki tablette yapacağın her işi rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
hocam burada senin tableti ne amaçla kullanacağın önemli. işin sayısal boyutuna bakarsak 11.5 ve 12 arasında aman aman bir fark yok. 4GB Ram kısmını ise ben kendi adıma yorumladım. üniversitedeyim. not almak, ara sıra dizi izlemek ve birkaç oyunu oynamak için kullanacağım. bunları göz önünde bulundurursam bana 8GB Ram hayli hayli yeter. Sen dersen ki ben farklı şeyler yapacağım 12GB Ram daha mantıklı. tercih senin. ama bana aradaki 3-4k fark mantıklı gelmedi. ( ek düzenleme: şimdi siteden baktım 8GB - 256GB 11.5S Papermatte Edition - Klavye - Kalem 17.400 TL. 12GB - 256GB 12X Papermatte Edition - Klavye - Kalem 23.000 TL. klavye ve kalemler aynı, sadece bir iki özellik değişiyor ve RAM 4GB artıyor. aradaki fiyat farkı 5.600 TL) 5600 TL ile farklı şeyler alabilirsin :) ) yine dediğim gibi tercih senin. İki tablette yapacağın her işi rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum.
Dediklerinde haklılık payın var ve hak verdiğim yerler de var Ben kız arkadaşım için alıcam. Kendisi çizim vs. de uğraşmak istiyor. Bu sebeple ram, inch, batarya gibi konular aslında onun için önemli olabilir.

Kuponlarla matepad 12x klavye+kalem+mouse 21.800 tl görünüyor bende.
Dediğin gibi 11.5s ise 17.300 oluyor. arada 4500 tl var ve evet dediğin gibi az değil.

Ben kendisine sizin dediklerinizi de ilettim bilgi amaçlı. Bakalım hayırlısı. Çok teşekkür ederim bu arada bilgi için.

Dediklerinde haklılık payın var ve hak verdiğim yerler de var Ben kız arkadaşım için alacağım. Kendisi çizim vs. de uğraşmak istiyor. Bu sebeple RAM, inch, batarya gibi konular aslında onun için önemli olabilir.

Kuponlarla MatePad 12X klavye+kalem+mouse 21.800 TL görünüyor bende.
Dediğin gibi 11.5s ise 17.300 oluyor. Arada 4500 TL var ve evet dediğin gibi az değil.

Ben kendisine sizin dediklerinizi de ilettim bilgi amaçlı. Bakalım hayırlısı. Çok teşekkür ederim bu arada bilgi için.

Rica ederim ne demek, tabii ki kız arkadaşınız için en iyisi olsun isterim ama bence 11.5 S modeli çok rahatlıkla işini görecektir diye düşünüyorum. 3 gündür kullanıyorum ve bence 10 numara tablet. İyi günler dilerim

@ataduyar @Taric bin Zilean @Smmmhunter konuyu hortlatıyorum. Tablet alacağım 11.5s PaperMatte ve 12X arası kaldım aradaki fark 6k. Sadece ders ve film izlemek için falan kullanacağım sizce 11.5s götürür mü yoksa 12X e zorlamalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı