gabozor Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 QR kodla ikincil cihaz olarak ayarlamaya çalıştığımda bir sorun oluştu lütfn tekrar deneyiniz diyor. Telefon numarası girdiğimde de güvenilir WhatsApp değil hatası veriyor. Nasıl WhatsApp kullanabilirim?
QR kodla ikincil cihaz olarak ayarlamaya çalıştığımda bir sorun oluştu lütfn tekrar deneyiniz diyor. Telefon numarası girdiğimde de güvenilir WhatsApp değil hatası veriyor. Nasıl WhatsApp kullanabilirim?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.973 Çözümler 15 10 Aralık 2024 #2 Nereden indirdin, App Gallery'den indir direk.
gabozor Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 Tahao dedi: Nereden indirdin, App Gallery'den indir direk. Genişletmek için tıkla... ilk önce app gallery baktım olmadı apk o da olmadı aurora store en son da gbox hiçbirinde çalışmadı
Tahao dedi: Nereden indirdin, App Gallery'den indir direk. Genişletmek için tıkla... ilk önce app gallery baktım olmadı apk o da olmadı aurora store en son da gbox hiçbirinde çalışmadı
Bottom G Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 gabozor dedi: İlk önce App Gallery baktım olmadı APK o da olmadı Aurora Store en son da GBox hiçbirinde çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?
gabozor dedi: İlk önce App Gallery baktım olmadı APK o da olmadı Aurora Store en son da GBox hiçbirinde çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?