Matepad 11 Olumsuz Yanlari Neledir?

Papamdark

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook M3 Pro 18 GB- 512 GB SSD
Monster Tulpar T7 20.6 4060-İ7 13th,32GB DDR4
Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB SSD
Matepad 11'de olumsuzluk diyebileceğiniz deneyimler yaşadınız mı? Sitesinden satın almayı düşünüyorum.
*İpad 9.Nesil.
*Samsung Galaxy Tab S7 FE alternatifleri.

iPad kalemiyle 900 TL daha pahalı.
Samsung'dan açık ara her türlü daha iyi.

Peki pişman olduğunuz bir nokta var mı? Nanospace paperlike ekran koruyucu ve AliExpress'ten m pencil için silikon kılıf alacağım.
Dipnot:Noteshelf uygulaması sayesin de goodnotes'ı arayacağımı ve İpad'ın fiyat farkını haketmediğini düşünüyorum.(bu model için en azından),

Son düzenleme:
Yaklaşık 3-4 haftadır Matepad 11 kullanıyorum. En büyük olumsuzluk sayılabilecek konu muhtemelen kendine özel işletim sistemi olmasıdır. Ama ben şuan içinde Play Store olmamasının zorluğunu yaşamadım. Bundan önce başka tablet de kullanmadığım için olumsuz gördüğüm bir yanından söz edemiyorum. Kafanızda soru işaretleri varsa sorabilirsiniz ?

Google dışında olumsuz yönü olduğunu düşünmüyorum.
Yaklaşık 3-4 haftadır Matepad 11 kullanıyorum. En büyük olumsuzluk sayılabilecek konu muhtemelen kendine özel işletim sistemi olmasıdır. Ama ben şuan içinde Play Store olmamasının zorluğunu yaşamadım. Bundan önce başka tablet de kullanmadığım için olumsuz gördüğüm bir yanından söz edemiyorum. Kafanızda soru işaretleri varsa sorabilirsiniz ?
HarmonyOS olumsuzluk değil ve Android ile kıyas yapılınca daha hızlı.

Ben @Beyaz_G gibi düşünüyorum,kesinllikle bir olumsuzluk değil aksine mutlu edici.Batarya sorunu ve kalemenin bakım&onarım servisi olmaması benim aklımda soru işareti oluşturuyor,bir de acaba nanospace paperlike ekran koruyucu görüntüyü çok bozar mı endişe duyuyorum.Batarya konusu şikayetvar ve teknoloji forumlarında 5 kişiden 1'nin dile getirdiği bir şey,sizin başınıza geldi mi?

Ben @Beyaz_G gibi düşünüyorum,kesinllikle bir olumsuzluk değil aksine mutlu edici.Batarya sorunu ve kalemenin bakım&onarım servisi olmaması benim aklımda soru işareti oluşturuyor,bir de acaba nanospace paperlike ekran koruyucu görüntüyü çok bozar mı endişe duyuyorum.Batarya konusu şikayetvar ve teknoloji forumlarında 5 kişiden 1'nin dile getirdiği bir şey,sizin başınıza geldi mi?
İşletim sisteminin olumsuz yön olarak sadece play store olmamasını kastederek söyledim onun dışında gayet stabil çalışan bir işletim sistemi var. Batarya konusunda hiçbir şikayetim yok gayet memnun edici düzeyde benim için.

İşletim sisteminin olumsuz yön olarak sadece play store olmamasını kastederek söyledim onun dışında gayet stabil çalışan bir işletim sistemi var. Batarya konusunda hiçbir şikayetim yok gayet memnun edici düzeyde benim için.
Noteshelf uygulamasını satın alıp,günde 7-10 saat boyunca youtube dan ders çalışacağım,oyun da dahil günde kaç saat kullanım söz konusu? Bir de ekran koruyucu olarak ne kullandığınızı merak ediyorum.

Oyun hiç oynamadım tablette iş ve okul amaçlı kullanıyorum. Bu gün dışarıda full parlaklık wifi kapalı şekilde 2,5-3 saat boyunca tableti kullandım şarjı %100'den %70'e düştü. Pil konusunda rahatlıkla 1 günü çıkaracağınızı düşünüyorum. Ben geceleri aklıma gelirse tableti şarja koyuyorum. Ekran koruyucu olarak hiçbir şey kullanmıyorum, kılıfıyla beraber kullandığım için ekstra bir önlem almaya gerek duymadım.

Teşekkür ederim..
Oyun hiç oynamadım tablette iş ve okul amaçlı kullanıyorum. Bu gün dışarıda full parlaklık wifi kapalı şekilde 2,5-3 saat boyunca tableti kullandım şarjı %100'den %70'e düştü. Pil konusunda rahatlıkla 1 günü çıkaracağınızı düşünüyorum. Ben geceleri aklıma gelirse tableti şarja koyuyorum. Ekran koruyucu olarak hiçbir şey kullanmıyorum, kılıfıyla beraber kullandığım için ekstra bir önlem almaya gerek duymadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı