İyi günler. Bir süredir matkap arayışındaydım. İhtiyaç halinde sürekli eş dosttan ödünç almak istemiyorum. Bir ev kullanıcısının her ihtiyacını görebilecek kablolu, bir matkap düşünüyorum. Net bir bütçe belirlemedim ancak şu aralar nakite de sıkışığım. 1500 lira civarı veya altında bir fiyat olabilir. Bilhassa 9 taksit imkanı olduğu için Amazon.com.tr satıcısını tercih edeceğim. Şu an tespit ettiğim bir model var. Linkini ekleyeceğim. Tek eksiği yanında gelecek uçların az olması gibi duruyor. Daha uygun fiyata Einhell markası falan da var.
Ağırlıklı olarak duvar delmek için lazım olur. Tornavida veya minik vidalama cihazının zayıf kaldığı vidalama işleri ve bazen demir, PVC, ahşap delmek için kullanabilirim. Çeşitli uçların yer aldığı bir modeli ya da ayrıca bir uç takımı ile birlikte önerebilirsiniz. Taksit imkanı olduğunda hemen alırım. Yoksa daha sonra almak üzere not alacağım.
Buradaki Einhell ve Bosch modeline ben de rastladım Amazon'da. Hiçbirinin beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Yeterince güçlü ve dayanıklı gözüküyorlar yorumlara göre. Dayımdan ödünç aldığım Bosch matkap bu baktığımız linktekine çok benziyor. Çantasının olması ve yeterince geniş uç seçeneği ile gelmesi hoş. Bu iki unsur belirleyici olacak sanırım.
Buradaki Einhell ve Bosch modeline ben de rastladım Amazon'da. Hiçbirinin beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Yeterince güçlü ve dayanıklı gözüküyorlar yorumlara göre. Dayımdan ödünç aldığım Bosch matkap bu baktığımız linktekine çok benziyor. Çantasının olması ve yeterince geniş uç seçeneği ile gelmesi hoş. Bu iki unsur belirleyici olacak sanırım.
Amazon üzerinden Bosch Easy Impact 600 almıştım. Bir yıldır ihtiyaç halinde kullanıyorum. Bir ev kullanıcısı için yeterli buluyorum. Ancak yanında aldığım uç takımından 2-3 tanesi kırıldı. Onu önermiyorum. Matkapla hiç uç gelmiyor.
Amazon üzerinden Bosch Easy Impact 600 almıştım. Bir yıldır ihtiyaç halinde kullanıyorum. Bir ev kullanıcısı için yeterli buluyorum. Ancak yanında aldığım uç takımından 2-3 tanesi kırıldı. Onu önermiyorum. Matkapla hiç uç gelmiyor.