Matkap önerisi

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Kullandığım jcb Pro Plus çakma bir matkabım vardı bataryası öldü yapıtrması da neredeyse yeni fiyatı bende yeni matkap alacağım fakat bu 2 ürün arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Bosch almayı düşünüyorum.

1. ürün.

2. ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bosch alırdım ben olsam.

Yaani bende öyle düşünüyorum hem bilindik marka kalite olarak bir de ömürlük olsun ev kullanımı sadece ya ufak delme işlemleri vidalama işlerini rahatça yapabileyim düşüncesindeyim.

Aslında 1000W altı matkaplarda çok bir şey beklenmeyeceği için gözünüze ve bütçenize göre olanı alabilirsiniz.
Listenizdekilerden, indirim ve aksesuar da hesaplandığında Hyundai olanı alırdım.
Ben mesela aşağıda linkini verdiğim matkabı 1 sene önce 700 Lira'ya almıştım.

Einhell baktım ama çok bilindik değil sanırım ya da ben hiç duymadım bütçem maksimum 1500TL.

Hyundai de fena değil gibi geldi uç seti olarak ama uç setim var zaten ve birkaç test videosuna baktığımda zorlandığını gördüm vidalamada. Sanırım Bosch easyimpact 600 alacağım teşekkürler cevabınız için.

Selamlar.
Kullandığım jcb Pro Plus çakma bir matkabım vardı bataryası öldü yapıtrması da neredeyse yeni fiyatı bende yeni matkap alacağım fakat bu 2 ürün arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz.
Bosch almayı düşünüyorum.

1. ürün.

2. ürün.
Bütçe nedir hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı