Matkapın ısınması normal mi?

564803

Hectopat
1723143152199.png

Herkese iyi akşamlar. Ben bu matkaptan aldım ve küçük vidalar atmaya başladıktan 5-10 dakika sonra biraz ısınmaya başladı. Sizce bu normal mi? Ürün kömürsüz motordur.

Eki Görüntüle 2278515

Herkese iyi akşamlar. Ben bu matkaptan aldım ve küçük vidalar atmaya başladıktan 5-10 dakika sonra biraz ısınmaya başladı. Sizce bu normal mi? Ürün kömürsüz motordur.
Kömürsüz motorla işi yok bunun. Hem içinden akım geçtiği için hem de sürtünme enerjisinin birazının ısı enerjisine dönüşmesi sebebiyle oluyor gayet normal.

Kömürsüz motorla işi yok bunun. Hem içinden akım geçtiği için hem de sürtünme enerjisinin birazının ısı enerjisine dönüşmesi sebebiyle oluyor gayet normal.
Sürtünmeden dolayı ve motordan dolayı ısınır normaldir bence.
Tabikide normal içerde elektrik motoru var
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Yani çok iyi bir marka değil. Bende 2 vida attıktan sonra makina yanacak sanıyordum :D Teşekkür ederim tekrardan, iyi geceler hepinize.

Yani iyide hocam bu 10 dakika sonra biraz ısınmaya başlıyorsa ve ben biraz yoğun kullanım yaptığımda nasıl bir sonuç verir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı