Matlab R2013B Windows 8'e kurma

hatixhe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Matlab r2013b yi win8 e kurdum. Crackledim. Çalıştırmak istiyorum ancak arama yaptığımda çıkan application, kurulumu tekrar başlatmaya yönelik başlıyor. Kuruldu, hata vermedi, crack de tamam ancak bi türlü programı çalıştıramadım. Daemoon u da kapadım, sürücüleri kaldırdım ancak olmadı. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
@hatixhe umarım farkındasınız forumun programlama kısmındasınız. Bu kısımda programlama ile ilgilenen arkadaşlar soru sorarlar bilgisi olanlarda olabildiğince kaliteli cevap vererek arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırlar. Şimdi siz kalkmışsınız cracklemekten bahsediyorsunuz. Oldu mu şimdi?

Yapmanız gerekeni ben size söyleyeyim. Öncelikle r2013b adlı o korsan programı kaldırın. Elinizde 2 alternatif var. Ya şu linkteki MATLAB and Simulink for Student Use - Math software for engineering and science students Matlab'ın Student sürümünü 45 $'a satın alırsınız. Ya da şu linkteki http://alternativeto.net/software/matlab/ bedava olan Matlab alternatiflerine bakarsınız. Mesela arama sonuçlarında en popüler olan GNU Octave adlı program Matlab ile uyumluymuş.

@MF bu forumda crack, korsan program yada adı her neyse müsamaha gösterilmiyor diye biliyorum.

Evet Fatih Bey, yasa dışı isteklere yardımcı olamıyoruz. Kullanıcımıza kurallra uymadığı için 1 günlük ceza vermiştik. Bu süre içerisinde kuralları da okumuştur diye düşünüyoruz. Varsa deneme sürümü de kurulup 8.1'de çalıştığı teyit edilebilir. Zira 8.1 ile sorunsuz çalıştığı aşikar.

Sayın @hatixhe,
Forumlarda yazarken olabildiğince kaliteli bir içerik sunmaya çalışırım. Kimsenin vaktini alma hakkım olmadığını düşünüyorum çünkü. Daha kaliteli içerik üretebilme amacıyla da forumda daha önceden yazdığım mesajları tekrar tekrar okurum. Bunu yapmamdaki asıl amacım hatalarımı ve eksiklerimi görmek istemem.

Yine bu anlamda biraz yukarıda yazdığım mesajı tekrar okurken yazdığım şu cümleleri

Yapmanız gerekeni ben size söyleyeyim. Öncelikle r2013b adlı o korsan programı kaldırın. Elinizde 2 alternatif var. Ya şu linkteki MATLAB and Simulink for Student Use - Math software for engineering and science students Matlab'ın Student sürümünü 45 $'a satın alırsınız. Ya da şu linkteki http://alternativeto.net/software/matlab/ bedava olan Matlab alternatiflerine bakarsınız. Mesela arama sonuçlarında en popüler olan GNU Octave adlı program Matlab ile uyumluymuş.

samimi olarak yardımcı olma amacı dışında rahatsız edici buldum. Doğru paragraf şöyle olmalıydı :

"Öncelikle r2013b adlı o korsan programı kaldırın lütfen. Elinizde 2 alternatifiniz var. Şu linkteki MATLAB and Simulink for Student Use - Math software for engineering and science students Matlab'ın Student sürümünü 45 $'a satın alabilirsiniz veya şu linkteki http://alternativeto.net/software/matlab/ bedava olan Matlab alternatiflerine bakabilirsiniz. Mesela arama sonuçlarında en popüler olan GNU Octave adlı program Matlab ile uyumluymuş. Yani GNU Octave ile yazdığınız Matlab kodunu okulunuz yada işyerinizdeki Matlab programında açıp çalışabilirsiniz."

Sizden özür diliyor ve hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Saygılarımla...

Not: Kusura bakmayın özür biraz geç oldu. Hasta olduğumdan forumla ilgilenemedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı