Matlab ve SolidWorks için laptop önerisi

Bütçe
18.000-21.000

Xn_nX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversite 3. sınıf uçak mühendisliği okuyorum Matlab ve SolidWorks kullanıyorum bu programları kullanabileceğim bir laptop arıyorum. 2-3 model buldum araştırmam sonucu rahatça kullanabilir miyim bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

1. Cihaz
2. Cihaz
3. Cihaz

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu alabilirsiniz. Matlab ve SolidWorks'u hemen hemen çoğu sistem rahatlıkla kaldırır.
Bütçenize uygun olanı alın.

Aktif olarak 4-5 kullanabilirim herhalde çünkü 2 sene ye okulum bitiyor.

Auto CAD, Matlab, rhino belki maxsurf ve microsof Office
Hocam bende bu programları kullanacağım üniversite için inşallah nasıl bir bilgisayar almalıyım acaba RTX 4050 mi 4060 mı i5 mi i7 mi RAM en düşük kaç olmalı var mı bir bilginiz acaba.

Hocam bende bu programları kullanacağım üniversite için inşallah nasıl bir bilgisayar almalıyım acaba RTX 4050 mi 4060 mı i5 mi i7 mi RAM en düşük kaç olmalı var mı bir bilginiz acaba.
Yeni konu açmanız daha iyi olur. Bütçeniz nedir?

Bende laptop bakıyorum. 16gb ram minimum olmalı uzun süreli kullanıp ve yoğun matlab işlemleri için. RTX 3050 3060 ekran kartı yeterli olur mu diye düşünüyorum işlemci odaklıyım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı