Matrix Geldi Gümrükte

Durdun durdun sonunda kartı alabildin. Hayırlı olsun. Darısı benim başıma
PSU yeter. Kart çok güzel.

Tabiki dostum video ve resim atacağım elbette statik elektrik olayı çok ince düşünce . Vergi ödemezsem çok iyi olur birde babam yurtdışında ve posta babamın adına geliyor bir sorun olur mu? Eve üniversite öğretim görevlisi kimliğini bıraktı her ihtimale karşı.

- - - Güncellendi - - -

Durdun durdun sonunda kartı alabildin. Hayırlı olsun. Darısı benim başıma
PSU yeter. Kart çok güzel.
Aynen kardeş asla pes etmedim sonunda dualarım kabul oldu
İnşallah kardeşim bundan iyisi sana nasip olsun.

- - - Güncellendi - - -

Kartın fiyatı 500 USD ve kargo parasıda USPS faturasında 100 USD yazıyordu amcam resmini göndermişti. Acaba Hertürlü masrafı karşılanıp mı gönderilmiş?

Ben geçen hediye kartı ile bir şey aldım amazondan yani 26 küsür dolarlık birşeydi ve 17 küsür dolar da kargo aldılar ama vergi bölümü 0.00 toplam 43$ görünüyor yani. Benim aldığım ürün teknolojik değil ama o yüzden vergisi olmayabilir ancak senin elektronik ve 1000 dolara tutarında vergi işi gümrükte çıkar artık da çıkmaz inşallah Hayrını gör şimdiden inşallah. Güle güle kullan.

100$ ise şanslısın keşke üstüne gift etiketi bastırsaydın. Böylece geçme şansı daha çok oluyor. Mesela satıcı ile görüşüp faturanın 72$ ını kesip onu kutunun dışına yapıştırmasını ve kalan faturayı kutunun içersine koymasını istiyorsun genelde hepsi yapıyor bunu. Büyük ihtimalle ödemezsin ama ödeyeceğini düşünürsek bile 100$ üzerinden ödeyeceksin oda 194 TL * 1.18 = 225-230 arası bir şey yapıyo olsa gerek yani 30TL ödersin en fazla.

Vallahi sizde olmazsanız . İçime su serptin üstat ya çok teşekkür ederim. Perşembe günü büyük gün

- - - Güncellendi - - -

Abi şu resimi kontrol eder misiniz? Kargonun durumu ne? Gümrükten çıktı diyor yani vergi ödemeyecek miyim? Dağıtımamı çıkacak anlamadım.
http://imgim.com/968incij5380853.jpg

Vergi ödemeyeceksin gibi duruyor değer :0TL yazıyor. Eline en fazla bir haftaya ulaşır gümrükten çıktıktan sonra

Abi telefondaki eleman posta işletme müdürlüğü Van çalışan dediki Perşembe günü alırsın. Kart Van'da zaten abi neden bir hafta :/

Kendin gidip bölge dağıtımdan teslim alabilirsin.

PTT yani bu 1 hafta normal PTT'ye göre Git al, sen bekleme onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…