Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Bugün sinemaya geldiği anda izledim, mükemmel bir atmosfere sahip. Onca yıl sonra özlemişim...
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 24 Aralık 2021 #2 Canım çekti şimdi Birisi "iyi" diyor birisi "beklediğimin altında" diyor. Bi ben izleyemedim sanırım
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 24 Aralık 2021 #3 Bu sene izlemiştim çok güzeldi.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.950 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #4 Onun yerine Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini izledim. Bence daha mantıklı çünkü Matrix filmini istediğiniz zaman internetten açıp izleyebilirsiniz.
Onun yerine Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini izledim. Bence daha mantıklı çünkü Matrix filmini istediğiniz zaman internetten açıp izleyebilirsiniz.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 24 Aralık 2021 #5 cinar_yasarrr dedi: Onun yerine Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini izledim. Bence daha mantıklı çünkü Matrix filmini istediğiniz zaman internetten açıp izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan bir sinema filmini ne ara açıp izleyebilecek? At bana istediğim zaman açayım.
cinar_yasarrr dedi: Onun yerine Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmini izledim. Bence daha mantıklı çünkü Matrix filmini istediğiniz zaman internetten açıp izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan bir sinema filmini ne ara açıp izleyebilecek? At bana istediğim zaman açayım.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.950 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2021 #6 reddline dedi: Yeni çıkan bir sinema filmini ne ara açıp izleyebilecek? At bana istediğim zaman açayım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ki yeni Matrix'miş bu. Sinemada sadece Matrix yazıyordu pardon.
reddline dedi: Yeni çıkan bir sinema filmini ne ara açıp izleyebilecek? At bana istediğim zaman açayım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım ki yeni Matrix'miş bu. Sinemada sadece Matrix yazıyordu pardon.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #7 cinar_yasarrr dedi: Şimdi baktım ki yeni matrix'miş bu. Sinemada sadece matrix yazıyordu pardon. Genişletmek için tıkla... Matrix zaten nete düştü alt yazılı olarak.
cinar_yasarrr dedi: Şimdi baktım ki yeni matrix'miş bu. Sinemada sadece matrix yazıyordu pardon. Genişletmek için tıkla... Matrix zaten nete düştü alt yazılı olarak.