4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 8 Nisan 2023 #1 İnternette dolaşan videoları illaki görmüşsünüzdür, özellikle kel bir arkadaşı çok iyi tanıyorsunuzdur. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnternette dolaşan videoları illaki görmüşsünüzdür, özellikle kel bir arkadaşı çok iyi tanıyorsunuzdur. Siz ne düşünüyorsunuz?
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Bilmediğin işe karışma derim hocam. Sistemin kölesi tanımı da saçma. Sevdiğin işi yaparsan bir sıkıntın olmaz.
Bilmediğin işe karışma derim hocam. Sistemin kölesi tanımı da saçma. Sevdiğin işi yaparsan bir sıkıntın olmaz.
lenols Picopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 261 8 Nisan 2023 #3 Ergenlerin yeni demodesi bir arada sigma gibi bir şeyler vardı her sene çıkar bu tip şeyler sosyal medyada
Ergenlerin yeni demodesi bir arada sigma gibi bir şeyler vardı her sene çıkar bu tip şeyler sosyal medyada
KS KS 4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 8 Nisan 2023 #4 jhonnydepp dedi: Bilmediğin işe karışma derim hocam. Sistemin kölesi tanımı da saçma. Sevdiğin işi yaparsan bir sıkıntın olmaz. Genişletmek için tıkla... Sevdiği işten soğuyanını da gördüm, emin misiniz?
jhonnydepp dedi: Bilmediğin işe karışma derim hocam. Sistemin kölesi tanımı da saçma. Sevdiğin işi yaparsan bir sıkıntın olmaz. Genişletmek için tıkla... Sevdiği işten soğuyanını da gördüm, emin misiniz?
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #5 436077 dedi: Sevdiği işten soğuyanını da gördüm, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iş denen şeyde zaten %100 keyif alman gibi bir ihtimal evren üzerinde yok. Sıkılıcaksın kaçacaksın ama devamlılık edeceksin.
436077 dedi: Sevdiği işten soğuyanını da gördüm, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iş denen şeyde zaten %100 keyif alman gibi bir ihtimal evren üzerinde yok. Sıkılıcaksın kaçacaksın ama devamlılık edeceksin.
E erasepat Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 367 Makaleler 2 Çözümler 1 8 Nisan 2023 #6 Buradan devam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan devam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Nisan 2023 #7 Maaşlı, düzenli bir iş ne zamandır sistemin kölesi olmak olarak geçiyor? Saçmalık tamamen.
KS KS 4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 8 Nisan 2023 #8 erme dedi: Maaşlı, düzenli bir iş ne zamandır sistemin kölesi olmak olarak geçiyor? Saçmalık tamamen. Genişletmek için tıkla... Zengin insanlara göre bu kişiler sistemin kölesi.
erme dedi: Maaşlı, düzenli bir iş ne zamandır sistemin kölesi olmak olarak geçiyor? Saçmalık tamamen. Genişletmek için tıkla... Zengin insanlara göre bu kişiler sistemin kölesi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Nisan 2023 #9 436077 dedi: Zengin insanlara göre bu kişiler sistemin kölesi. Genişletmek için tıkla... Zengin insanlara göre değil. Mesela Zuckerberg'de zengin ama böyle niteleyeceğini düşünmüyorum maaşlı işi olanları. Ortalamadan az biraz daha fazla para kazanan, hayat tecrübesi pek olmayan, geneli genç kesmin fikri bu. İşin komik kısmı, içlerinden kiralık spor otomobiller ile, kiralık villalarda video çekenleri de çok fazla.
436077 dedi: Zengin insanlara göre bu kişiler sistemin kölesi. Genişletmek için tıkla... Zengin insanlara göre değil. Mesela Zuckerberg'de zengin ama böyle niteleyeceğini düşünmüyorum maaşlı işi olanları. Ortalamadan az biraz daha fazla para kazanan, hayat tecrübesi pek olmayan, geneli genç kesmin fikri bu. İşin komik kısmı, içlerinden kiralık spor otomobiller ile, kiralık villalarda video çekenleri de çok fazla.
AnanasliTost Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 532 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #10 erme dedi: Maaşlı, düzenli bir iş ne zamandır sistemin kölesi olmak olarak geçiyor? Saçmalık tamamen. Genişletmek için tıkla... Emeğinin hakkını alacaksak haklısınız fakat hem emek verip hem de geçinememek cidden saçmalık.
erme dedi: Maaşlı, düzenli bir iş ne zamandır sistemin kölesi olmak olarak geçiyor? Saçmalık tamamen. Genişletmek için tıkla... Emeğinin hakkını alacaksak haklısınız fakat hem emek verip hem de geçinememek cidden saçmalık.