Sistemi için mATX bir kasa arıyorum ancak bilindik kaliteli markalarda ya seçenekler çok kısıtlı ya da fiyatlar yüksek. Fazla yer tutmayan, soğutması iyi olup sessiz çalışacak bir kasa kurmak istiyorum. Tam modüler PSU ile kullanıp, M.2 haricinde SSD/HDD ihtiyacı olmayacak. Önerebileceğiniz F/P kasa var mıdır? Çok kaliteli olmasa da Dark Guardian mini ve Gametech x-cooler fiyatlarıyla uygun gözüküyor. Bu kasalardan alıp, eğer fanları yeterli performans ve sessizliği sağlamazsa daha kaliteli fanlarla değiştirmeyi de düşünebilirim. Bu kasalar hakkında yorumunuz nedir? Olası fan masrafını göze alarak daha kaliteli kasalara mı yönelmek gerek?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Olabildiğince minimal bir kasa istiyorum. İleride de ATX anakart ihtiyacım olmayacağı için mATX'lere yöneldim. Aslında mITX düşünüyordum ancak genişleme imkanı çok olmadığı için mATX'lere yöneldim. Tabii Türkiye'de mATX kasa olarak da çok seçenek yok. O yüzden iyi bir kasa bulamazsam sırf iskelet niyetine de olsa bir kasa alıp, içini (fan/port vb) geliştirebilirim diye düşündüm.