5 533377 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 34 22 Aralık 2022 #1 Selam arkadaşlar, şu an orta düzey C# bilgim var sizce Microsoft'un yeni duyurduğu maui öğrenmek mantıklı mı?
Selam arkadaşlar, şu an orta düzey C# bilgim var sizce Microsoft'un yeni duyurduğu maui öğrenmek mantıklı mı?
B BayMatkap Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 Maui hiç duymadım. Bu kadar duyulmamış bir şeyi öğrenmek *Bence* Mantıklı Değil
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 22 Aralık 2022 #3 Microsoft'un duyurduğu bir şey ise en azından temel olarak öğrenmenizi tavsiye ederim. İlerde lazım edebilir.
Microsoft'un duyurduğu bir şey ise en azından temel olarak öğrenmenizi tavsiye ederim. İlerde lazım edebilir.
5 533377 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 34 22 Aralık 2022 #4 BayMatkap dedi: Maui hiç duymadım. Bu kadar duyulmamış bir şeyi öğrenmek *Bence* Mantıklı Değil Genişletmek için tıkla... Zaten çok yeni yanlış hatırlamıyorsam çıkalı 2 yıl bile olmadı
BayMatkap dedi: Maui hiç duymadım. Bu kadar duyulmamış bir şeyi öğrenmek *Bence* Mantıklı Değil Genişletmek için tıkla... Zaten çok yeni yanlış hatırlamıyorsam çıkalı 2 yıl bile olmadı
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 1 Çözümler 81 22 Aralık 2022 #5 Xamarin'i de oldurduler bunun yuzunden. Diger stackleri bilmek daha mantikli, biraz ispatlarsa kendini bakarsin.
Xamarin'i de oldurduler bunun yuzunden. Diger stackleri bilmek daha mantikli, biraz ispatlarsa kendini bakarsin.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.909 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Aralık 2022 #6 533377 dedi: Selam arkadaşlar, şu an orta düzey C# bilgim var sizce Microsoft'un yeni duyurduğu maui öğrenmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bence Avalonia UI öğren. Platform desteği biraz daha geniş. Microsoft sürekli yeni bir şeyler deniyor, framework çıkarıyor. MAUI'nin de birkaç yıla arka plana atılacağını düşünüyorum.
533377 dedi: Selam arkadaşlar, şu an orta düzey C# bilgim var sizce Microsoft'un yeni duyurduğu maui öğrenmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bence Avalonia UI öğren. Platform desteği biraz daha geniş. Microsoft sürekli yeni bir şeyler deniyor, framework çıkarıyor. MAUI'nin de birkaç yıla arka plana atılacağını düşünüyorum.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2022 #7 Rust öğrenmeye değer bence. Linux'da yeni kodlar rust ile yazılmaya başlandı. Ileride daha da genişleyebilir kullanımı.
Rust öğrenmeye değer bence. Linux'da yeni kodlar rust ile yazılmaya başlandı. Ileride daha da genişleyebilir kullanımı.