Mauro Icardi Galatasaray'dan gidebilir

20 milyon satılacağı para değil mi? 31 yaşında.

20M'a sakat sakat en kötü halinde 25 gol atan adamı alabilecek misin? Hangi forvet sana banko 20-25+ gol verebilir? Benzema, Lewa getirsen bu kadar ikon olamazdı ülkede. Neredeyse her gördüğüm çocuk Galatasaray'lı, 2-3 yaşındaki bebekler Icardi diyor bunu başka bir oyuncuda bulamazsın. 31 aşırı yüksek bir yaş da değil artık 37'lere kadar oynandığına bakınca.

Hayır kral kendimi Yağız abi gibi zannetmedim sen merak etme sen bırak Yağız Sabuncuoğlu'nu Zeki Uzundurukan olamam sadece böyle bir haber buldum ve insanlara aktardım haber hakkındaki düşüncelerini merak ettim ve sordum.

Yerine daha iyisi alınabilecekse iyi ama ben yerine daha iyisinin alınabileceğini düşünmüyorum.
Griezmann,Guirassy düşünülüyor eğer İcardi giderse...

Icardı Galatasaray'dan gidecek hiç bir türk medyası bunu duyurmayacak değil mi? Ayrıca 1.sayfadaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam Icardı'ye şımarık vesaire demişsiniz sakat haliyle adam o kadar oynadı ve 31 yaşında. Siz kimsiniz? hayatta başarınız ne? vasfınız ne? Icardı'ye şımarık diyorsunuz. 2 Sayfa sonra da Icardı'nın gıtmemesine mutlu olduğunuzu söylüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anda elimizde batshuayi var ve Icardi'ye ihtiyaç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdığından emin misin?

Bak adam gelecek sezonda buradayım diyor işte demek ki oyuncu kalmak istiyor. Kalmak isteyen oyuncuyu yönetim niye göndersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…