Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #11 Arsenik dedi: Her şeyi bu şekilde değerlendirirseniz bi' bakarsınız etrafınızda zevk alabileceğiniz bir şey kalmamış şu saçma şeylere artık günah muamelesi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle demek istiyorum ama bir tuşa basarak ateş ediyorsun.Ama parasını da veriyorsun.Orada takıldım.
Arsenik dedi: Her şeyi bu şekilde değerlendirirseniz bi' bakarsınız etrafınızda zevk alabileceğiniz bir şey kalmamış şu saçma şeylere artık günah muamelesi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle demek istiyorum ama bir tuşa basarak ateş ediyorsun.Ama parasını da veriyorsun.Orada takıldım.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Haziran 2020 #13 Abi yapma dedi: Bende öyle demek istiyorum ama bir tuşa basarak ateş ediyorsun.Ama parasını da veriyorsun.Orada takıldım. Genişletmek için tıkla... Parasını vermek seni haklı çıkarmaz ancak bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor o arkadaş da para verip buna sahip olabilir.
Abi yapma dedi: Bende öyle demek istiyorum ama bir tuşa basarak ateş ediyorsun.Ama parasını da veriyorsun.Orada takıldım. Genişletmek için tıkla... Parasını vermek seni haklı çıkarmaz ancak bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor o arkadaş da para verip buna sahip olabilir.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #14 Arsenik dedi: Parasını vermek seni haklı çıkarmaz ancak bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor o arkadaş da para verip buna sahip olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi kullanmamak hepinize teşekkürler.
Arsenik dedi: Parasını vermek seni haklı çıkarmaz ancak bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekiyor o arkadaş da para verip buna sahip olabilir. Genişletmek için tıkla... En iyisi kullanmamak hepinize teşekkürler.
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 27 Haziran 2020 #15 Ukrayna'daki adam çıplaklar kampına gittiği için cehennemde gidecek, biz makro yüzünden. Coğrafyasını da.............
Ukrayna'daki adam çıplaklar kampına gittiği için cehennemde gidecek, biz makro yüzünden. Coğrafyasını da.............
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Haziran 2020 #16 Domocibu dedi: Ukrayna'daki adam çıplaklar kampına gittiği için cehennemde gidecek, biz makro yüzünden. Coğrafyasını da............. Genişletmek için tıkla... Adamların derdiyle bizim derdimize bak.
Domocibu dedi: Ukrayna'daki adam çıplaklar kampına gittiği için cehennemde gidecek, biz makro yüzünden. Coğrafyasını da............. Genişletmek için tıkla... Adamların derdiyle bizim derdimize bak.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 27 Haziran 2020 #17 Ülke neden gelişmiyor sorusunun cevabı niteliğinde bir soru başlığı.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #18 WTC dedi: Ülke neden gelişmiyor sorusunun cevabı niteliğinde bir soru başlığı. Genişletmek için tıkla... Ülkede malum kişi ve onun çevresi , ekonomi hariç soru sorma özgürlüğünün bulunduğunu düşünüyorum.
WTC dedi: Ülke neden gelişmiyor sorusunun cevabı niteliğinde bir soru başlığı. Genişletmek için tıkla... Ülkede malum kişi ve onun çevresi , ekonomi hariç soru sorma özgürlüğünün bulunduğunu düşünüyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Haziran 2020 #19 Muhammed bile günahsız değilken bizim pür olmamız beklenemez. Allah affeder kardeşim, hayatındaki en büyük günahın makro olsun.
Muhammed bile günahsız değilken bizim pür olmamız beklenemez. Allah affeder kardeşim, hayatındaki en büyük günahın makro olsun.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #20 acv dedi: Muhammed bile günahsız değilken bizim pür olmamız beklenemez. Allah affeder kardeşim, hayatındaki en büyük günahın makro olsun. Genişletmek için tıkla... Amin. Allah dünya da ve ahiret de mutlu etsin hepimizi.
acv dedi: Muhammed bile günahsız değilken bizim pür olmamız beklenemez. Allah affeder kardeşim, hayatındaki en büyük günahın makro olsun. Genişletmek için tıkla... Amin. Allah dünya da ve ahiret de mutlu etsin hepimizi.