Maverick Kurulumda Reset Sorunu

Trancelegend

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem:
MSI Z87 MPOWER
i7 4770K
Asus Gtx760 2gb

-x komutunuda girince bu resimdeki kısımdan sonra hemen reset atıyor.. -x komunutu girmediğimde ise loading drivers'dan sonra hemen resetliyor. Ne yaptıysam beceremedim.

XD7pGO.jpg

Binaries Patching > Kernel PM Patch'i işaretlemeyi deneyin.
Binaries Patching bölümünde Kernel PM diye birşey yok.. Ama Kernel Lapic Patch gibisinden birşey vardı. Onu denedim fakat yine işe yaramadı. Bu fotoğrafı nette buldum aynı menüler var

Dosya Ekleri

• 07-Binaries Patching menu.JPG
    07-Binaries Patching menu.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 295
Kernel Support CPU'yu da deneyin isterseniz, işe yarayabilir. Aynı sorunu Yosemite kurulumunda yaşıyordum, Kernel PM sorunumu çözmüştü. Sanırım Clover'ın yeni sürümlerinde var sadece bu özellik.

mavericks den vazgeçip yosemite indirdim.. usbye attım ve yine reset sorunu vardı. kernel pm patch'i aktif ettim sorunum çözüldü. Başarılı bir şekilde kurulum gerçekleşti :)
Fakat Ses ve Ethernet ile ilgili sorunlar var bununda çözümünü forumda görmüştüm şimdi onları uygulayacağım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı