Mavericks 10.9.2 App Store Bağlanma Sorunu

Hocam kurulum yaptım, dosya kopyaladım fakap hala clover ile boot oluyor sistem. Ayrıca bende 10.9.2 iki var.

Aynı sorunu ben de yaşadım ve çok şükür çözdüm.

Çözüm şu şekilde:

Öncelikle ethernet kartınızı doğru yüklemeniz gerekmekte, wi-fi adaptor kullansanız bile.

Sonraki işlemler:

Sitem tercihleri-ağ'dan tüm wi-fi ve ethernet tercihlerinizi silin.

Mac klasörünüze girip, (Wndows'daki Harddisk diyeyim) Kitaplık-Prefences-System Configuratin-Network Interfaces.pls'i silin.

Clover bootloader kullanıyorsanız, NO NAME'in içindeki EFİ-Clover içindeki config.plst'i açıp, </dict> komutundan önce

<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>

satırlarını girin, kaydettikten sonra bilgisayarınız yeniden başlatın.

Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Hocam anlatım için teşekkür ederim fakat az önce bir disk edindim arkadaşımdan, Mavericks'in kurulu olduğu bölümü tekrardan biçimlendirdim Windows ile. Şu anda son sürümü indiriyorum, Kemal hocamın verdiği bağlantıdan. Sıfırdan kurulum yapacağım bu gece. İşlemler bitince bilgilendirmeyi yaparım, teşekkür ederim her şey için.

Hocam kurulumu yaptım. Kurulum esnasında Apple ID giremedim internete bağlı olmadığım için. Kurulumu bitirdikten sonra ses ve ethernet kextlerini yükledikten sonra kernel panic aldım nedense. Anlamadım yani. Güvenli modda başlatıp kextleri sildim ama panic hala devam ediyor. Sanırım yanında bir kaç kexti de süpürdüm Bu arada Clover kullandım, Chameleon ile kurulum ekranına bile ulaşamadım. Kafayı yiyeceğim, az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…