Merhabalar
Hp 18E5 model anakartlı bilgisayarım mevcut. Bunun üzerine PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat linkindeki yönlendirmeleri takip edip Mavericks kurmak istiyorum. Usb den Mavericks'i açıyorum fakat IOBluetoothHCIController start -- completed ekranında donup kalıyor. Yardım eder misiniz?
İyi Günler.
Bilgisayar özellikleri ;
Çok teşekkür ederim, o ekranı geçtim. Şimdi de siyah ekranda kaldı. Araştırdım GraphicsEnabler=No yapın diyorlar, yaptım o da olmadı, var mıdır fikriniz?
Nasıl yapacağım, anlayamadım. Bilgisayarı güvenli mod da açıp, usb den nasıl boot edebilirim?
Merhabalar.
Aşağıda özellikleri belirttiğim farklı bir bilgisayarda denediğimde, options/Graphics Injector menu/InjectedEDID seçip kurulum ekranını açtım. Kurulum bitti , usb den tekrar InjectedEDID seçip boot ettim. Beyaz bir ekran üzerinde mouse simgesi çıktı o şekilde kaldı. İlk ekran olan ; Hoşgeldiniz, Ülke seçimi ekranı gelmiyor. Mouse'u oynatabiliyorum ama hiçbir hareket yok. Fikri olan var mıdır? @parrhesia
Merhaba @parrhesia , başka bir bilgisayarda kurulumu bitirdim, tekrar usb den boot ettiğimde beyaz ekran çıkıp o şekilde kalıyor, fikriniz var mı acaba?