Mavericks 10.9.4 NVIDIA GTX 750 Ti Tanıtma

Kaplan47

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523447732
Masaüstü PC maverick kurdum ama bir türlü GTX 750 ti ekran kartını okutamadım.
Bu mac hakkında kısmına bakınca unknow nvidia 750 ti card olarak gözüküyor. Birçok yerde araştırmama göre ekran kartının mavericks desteği olduğunu görüyorum acaba neyi yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için teşekkürler bellek mitarı tam gözüküyor ama arabirimde baya ağır takılma oluyor. Bunu çözümü varmı, yoksa dediğiniz gibi mavericks 10.9.5 yükliyim. Eğer çözümü varsa kurulumla uğraşmıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac modeli olarak imac.Birde dediğimiz yöntemi uygulayacaktır ama config.plist dosyasını bulamadım yardımcı olur musunuz.Efi klasöründe var galiba o mu acaba...

Evet. Clover configurator açın SMBIOS kısmındaki sihirbazdan Mac Modelinizi Mac Pro 5.1 olarak seçin, config dosyasını masaüstüne kayıt edin. EFI bölümündeki config plist açıp SMBIOS kısmını ve boot args kısmını kopyalayıp işlemi tamamlayın ve sistemi yeniden başlatın. WebDriver'i yükleyin sistemi tekrar yeinden başlatın ekranı kartını tanımış olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı