Mavericks 10.9.5 GTX 550 Ti nvidia kext sorunu

SGureldi

Hectopat
İyi günler;

Mavericks yüklemeye çalışırken siyah ekranda beyaz yazılar geçtikten sonra ekran kararma sorunum vardı. Biraz araştırma yaptıktan sonra Nvidia kextlerini silme kararı aldım. Sildikten sonra yüklemeyi başarıyla tamamladım ancak ekran kartını bir türlü tanıtamadım. Video izlemeye çalıştığımda, Launchpade girmeye çalıştığımda, Safari kullanırken vb. durumlarda ekran kartını tanıtamadığım için donmalar oluyor. Siyah ekran geldiğinde de Bluetooth kısmında takılanlar oluyormuş. Ben Nvidia dosyaları okunurken takılıyordum. İnternetten kextleri bulmaya çalıştım ancak düzgün bir kaynak bulamadım veya ben başaramadım. Eğer yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

Kullandığım Sistem:
  • Nvidia GTX 550 Ti Ekran Kartı
  • GA-G41MT-S2PT Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözmek yerine sorundan kurtulmayı tercih etmişsin. Inject nVidia seçeneğini kaldırsaydın. Ekran kartı sürücüleri olmadan ekran kartının çalışacağını düşünmüyorsun değil mi?

Yok abi tabiki düşünmüyorum ancak inject nVidia seçeneğini kardırmama rağmen kuruluma geçemediğim için böyle bir sonuca gittim.

Son düzenleme:
Hocam Unibeast ile Yosemite yükledim. Başka bir konuda dediğin gibi aslında GraphicsEnabler=Yes ve PCIRootUID=1 komutlarını girerek kextleri silmeden yüklemeye geçmeyi başardım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…