Mavericks 10.9 Dual Boot Mouse Tanımama Hatası

Serxan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
  • Toshiba Satellite S855-S5381
  • Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC (Mobile)
  • İşletim Sistemi Microsoft Windows 8.1 Professional
  • CPU Türü Mobile QuadCore Intel Core i7-3630QM, 2600 MHz (26 x 100)
  • RAM 8gb
  • Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 4000 (2112 MB)
  • IDE denetleyici Intel(R) 7 Series/C216 Chipset Family SATA AHCI Controller - 1E03

Şuraya kadar vardım, ama şurada mouse'ın pointer'ini hiç bir şekilde oynatamıyorum. Esc'ye basarak VoiceOver'a geçtim fakat sağ ok tuşuna bastığımda pointer hiç durmamak üzere fırlanmaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet teşekkür ederim, bu sorunumu çözdü ve arayüz açıldı, ama bu sefer de Mac OS X touchpadı tanımıyor. Bir tek harici mouse ile pointer hareket edebiliyor o da eğer mouse-yi çıkarsam ikinci defa onu da tanımıyor. Böyle durumlarda yazmamız gereken özel sürücü falan yokmu?

Usb 3.0 portuna mı takıyorsunuz?
Her iki portu da denedim. Clover Conficurater-i kurmak için diyer USB bellyi de takdığımda onu da tanımlamıyor. Portlarda sorun var diyicem ama windows-la sorun çıkmıyor. Wifi adaptoru da uyqun olmaması nedeniyle öyle kaldım, conficurater-i kuramıyorum.

Bir kaç seçenek mevcut;
-Güvenli Modda başlatıyor olabilir misin?
-Usb 3.0 kullanma
-MultiBeast ile ps2 kextlerini kur. (Son sürümü bazen yüklenmedi hatası veriyor, her ihtimale karşın bir önceki sürümünü de elinde bulundur.)
-Bazı sistemlerde (nedenini hala anlamış değilim) usb aygıtını çıkarıp taktığında çalışmıyor. Ben wifi adaptörümü çıkartıp taktığımda internete giremiyorum,görmüyor bir daha mesela.
-Son olarak @parrhesia nın dediği yöntemi de deneyin.

[Çözüldü] evet, güvenli moddanmış. Ama güvenli modda da açmadan bluetooth controller hatası verıyordu. Ben de windows-a vmware ile kurdugum virtual Mac-la USB belleği Mac için günlük usb bellek haline getirdikden sora sorunu halletdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…