Mavericks 10.9 IOBluetoothController Sorunu

M

Mucahit29

Ziyaretçi
Merhabalar; Mavericks 10.9.4 bootable USB for Intel PCs" Usb hazırladım, fakat boot ekranında Usb'ye ile kuruluma geçemek isterken yazılar kayıyor ve baya bir bekliyorum ve hata veriyor resimde oldugu gibi.

3 veya 4 dakika bekliyorum.

Ve böyle oluyor sanırım bu siyah ekran hatası Samsung oldugu için herhalde. Ama boot ekranına Graphicsenabler=Yes yazdığım zaman kayan yazılar gelmiyor. Direk Apple simgesi geliyor ve yuvarlak sürekli dönüyor. Resimdeki gibi...

5 veya 6 dk bekliyorum ve tekrar siyah ekran geliyor siyah ekran hatası sanırım bu resimdeki gibi üsteki resmin aynısı...

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Samsung NP300E5Z-S01TR
  • İ5-2450M
  • 8GB Ram
  • Optimus ekran kartı var yani 2 tane.
  • İntel HD Graphics Family
  • NVIDIA GeForce GT 520MX

Son düzenleyen: Moderatör:
mikail bey biraz ince anlatsanız bu sıkıntılar olmıcak ama biraz detay neyse.
kxct leri silmeyi zor bela ögrendim oysa çok basitmiş, şimdi kurulumu yaptım ama wifi çalışmadı. ve 2 tane ekran kartı var laptopta ve inteli görmüş laptop kasıyo ben Nvidia Geforce GT 520 MX görmesini istiyorum sanırım bunlar için flaş bellege kext yane driver atmam lazım bunları nereden bulabilirim ne önerirsiniz

sildigim kext ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…