CacikLee Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #1 Mavericks 10.9 kurmaya çalışıyorum. Windows'tan bölüm ayırdım ama NTFS olarak formatlı. Kurmak istediğim bölümü seçince "BOOTMGR Eksik" hatasını alıyorum. Ne yapmalıyım ? Format atıp ilk Mavericks yüklesem olur mu ? @montezuma @Recep Baltaş
Mavericks 10.9 kurmaya çalışıyorum. Windows'tan bölüm ayırdım ama NTFS olarak formatlı. Kurmak istediğim bölümü seçince "BOOTMGR Eksik" hatasını alıyorum. Ne yapmalıyım ? Format atıp ilk Mavericks yüklesem olur mu ? @montezuma @Recep Baltaş
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #2 En iyisi ilk olarak OS X yüklemek ardından Windows yüklemek.
CacikLee Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #3 montezuma dedi: En iyisi ilk olarak OS X yüklemek ardından Windows yüklemek. Genişletmek için tıkla... Peki bunu yaparsam sıkıntı gitmiş olur mu hocam ? Birde diskleri ne olarak formatlamak lazım ?
montezuma dedi: En iyisi ilk olarak OS X yüklemek ardından Windows yüklemek. Genişletmek için tıkla... Peki bunu yaparsam sıkıntı gitmiş olur mu hocam ? Birde diskleri ne olarak formatlamak lazım ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #4 Muhtemelen gidecektir. Diskleri Disk İzlencesi ile Mac Genişletilmiş Günlükle (GPT) olarak formatlamalısın.
Muhtemelen gidecektir. Diskleri Disk İzlencesi ile Mac Genişletilmiş Günlükle (GPT) olarak formatlamalısın.