Mavericks Boot Etmeme Sorunu

freiheit

Hectopat
Daha fazla  
  • Toshiba C650-188 Dizüstü
  • Pentium T4500
  • Mobile Intel(r) 4 series express chipset family
  • 2 GB Ram
  • 320 GB HDD

Forumda paylaşılan Mavericks linkinden indirdiğim raw dosyasını Disk imager ile USB belleğe aktardım.
USB belleği boot ederken şöyle bir görüntüde takılı kalıyor, hiçbir panel vb. ekrana gelmiyor.

1497436712601495712106.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok clover ekranı malesef gelmiyor , kurulum yapıcaktım clover ekranı gelmeden duran imleç görüntüsü mevcut. Bios ayarları ise denildiği gibi.

O zaman USB'yi boot edilebilir olarak oluşturamamışsınızdır. Bunun başka bir açıklaması yok çünkü. Eğer USB düzgün hazırlandıysa BIOS ayarlarında sorun vardır. Eğer BIOS ayarları düzgünse USB düzgün hazırlanmamıştır.

Mavericks yükleme denemesinden önce sierra'yı denemiştim fakat kernel panic hatası veriyordu kuruluma geçmeden önce , el capitan olası sorunlar başlığını incelediğimde bu sorun için önerilen çözümleri denesem de malesef bir sonuç alamamıştım.

Sierra da aldığım hata :
b96bc5e6-31a2-4b01-bdc0-44bd90fd379f.jpg

Bu sistemle birlikte Windows 10 ve Ubuntu mate kullanıyorum , ömrü dolmuş olsa bile günlük yaşantımda kullandığım ana bilgisayar aslında.

Bu arada tekrardan USB'yi formatlayıp RAW dosyasını deneyeceğim. Uzun süredir deniyorum hackintosh işlemini. Umarım bu sefer başarabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı